Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat a divortat de sotia lui dupa numai doua ore. Ce a gasit in telefon

Inedit

Un barbat a divortat de sotia lui dupa numai doua ore. Ce a gasit in telefon

Oamenii pot divorta dintr-o groaza de motive, insa mai rar s-a intamplat ca doua persoane sa rupa contractul nuptial dupa numai doua ore, mai ales din cauza unui motiv ciudat precum cel invocat in cazul de fata.

Un barbat din Arabia Saudita a divortat de nevasta lui dupa doar doua ore din cauza unui lucru pe care l-a descoperit in telefonul ei mobil. Femeia incalcase un pact pe care l-a facut cu mirele, iar incalcarea intelegerii a fost data de gol de mobilul proaspetei neveste, scrie Daily Mail.

Femeia i-a promis ca nu va face ceea ce i-a cerut barbatul, insa l-a mintit cu zambetul pe buze. Fratele miresei a vorbit pentru presa saudita despre motivul divortului: „A existat un contract prenuptial intre sora mea si iubitul ei.

Sora mea a fost de acord sa nu foloseasca retele sociale precum Snapchat sau alte aplicatii asemanatoare. Nu avea voie sa foloseasca nici Instagram sau Twitter, nici macar in scopul comunicarii cu prietenii.

CITESTE SI: Hotelul unde intri căsătorit și ieși divorțat

Femeia a spus ca prietenii sunt mai importanti

„Din nefericire, sora mea nu a respectat angajamentul si a folosit Snapchat-ul pentru a posta fotografii de la nunta. Cand sotul ei a aflat asta, a anulat totul si a cerut divortul”, a mai spus fratele femeii, conform Daily Mail.

Acest divort a creat mare scandal intre cele doua familii. Rudele miresei au spus ca nu a fost corecta cerinta barbatului. Barbatul, in apararea sa, sustine ca l-a enervat cel mai tare faptul ca sotia lui statea mai mult pe retelele de socializare in timpul nuntii in loc sa ii acorde atentie.

Cand barbatul a intrebat-o daca prietenii sunt mai importanti decat el, femeia i-a spus ca in acel moment erau. O echipa de avocati le-au propus medierea celor doi, insa barbatul a fost vehement si si-a mentinut decizia. Presa saudita scrie ca cele mai multe divorturi din aceasta tara se produc din cauza neincrederii partenerilor si a lipsei sinceritatii in relatii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top