Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat a fost tradat in dragoste. Ce i-a facut sotiei - VIDEO

Inedit

Un barbat a fost tradat in dragoste. Ce i-a facut sotiei – VIDEO

Si-a facut sotia de ras pe Internet dupa ce a fost tradat in dragoste. Un barbat din Statele Unite a observat ca nevasta lui avea pete rosii pe piele in fiecare seara.

A gasit-o in pat cu altul

O iubea atat de mult incat a vorbit deja cu un medic si i-a spus sotiei ca trebuie sa isi faca niste analize. Petele rosii aratau ca niste urme de ciupituri, insa barbatului nu i-a trecut niciodata prin cap acel scenariu.

Ceea ce l-a socat si l-a determinat sa o faca pe detectivul a fost pasivitatea femeii. Linistea cu care aceasta ii spunea ca nu avea nimic il intriga. Nu a banuit-o de infidelitate de la bun inceput. A crezut ca nevasta lui face chestii ciudate cata vreme el era plecat. A vrut sa vada ce inseamna acele ciudatenii pe care nu si le putea imagina. A montat o camera de supraveghere, iar cand s-a uitat peste imagini aproape ca a facut infarct.

Femeia, despre care credea ca e sufletul sau pereche il insela cu un prieten comun. Cei doi faceau sex in fiecare zi in timp ce sotul femeii era plecat la serviciu. Omul a fost distrus dupa ce a vazut imaginile si a pus la cale un plan care nu avea cum sa dea gres.

A retinut ora la care aveau loc partidele sexuale ale sotiei sale cu prietenul lui cel mai bun si a dat buzna peste ei intr-o zi in care trebuia sa ajunga tarziu acasa. A intrat peste ei doi in plin act sexual si l-a scos afara pe cel care era in pat cu nevasta lui.

CITESTE SI: Un barbat a divortat de sotia lui dupa numai doua ore. Ce a gasit in telefon

A trantit-o de pat pe femeie si au inceput sa se certe. Evident, cei doi au divortat, insa inainte sa semneze actele de despartire a vrut sa posteze imaginile pe net ca sa o faca de rusine pe femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top