Connect with us

Revistateo.ro

Un baietel de 10 luni a luat salmonella de la un cos de cumparaturi din supermarket

Inedit

Un baietel de 10 luni a luat salmonella de la un cos de cumparaturi din supermarket

Vivienne Wardrop a trecut prin clipe de cosmar. Unul din cei 5 copii s-a imbolnavit in urma unei sesiuni de cumparaturi. Povestea femeii din Queensland, Australia, trebuie sa o stie toata lumea. Pericolele pentru micutii nostri sunt la tot pasul!

Vivienne a mers la cumparaturi la supermarketul de langa locuinta ei impreuna cu bebelusul de 10 luni, iar cand a ajuns acasa a observat ca micutul nu mai gangurea, era usor apatic. S-a gandit ca este obosit de la cat l-a purtat prin oras toata ziua, asa ca a decis sa il culce.

Dupa o zi, micutul avea probleme de digestie si incepea sa vomite orice manca. A facut febra mare si a eliminat sange prin nas la un moment dat. Nu a mai putut astepta si a sunat de urgenta la salvare. Medicii au constatat ca bebelusul pe nume Logan a contactat salmonela si meningita dintr-un cos de cumparaturi din supermarket.

„A pierdut 800 de grame in cateva ore”

„L-am dat jos din pat pentru ca avea o diaree foarte puternica. I-am dat un biberon cu lapte apoi si a vomitat toata ziua. Nu am vazut niciodata un copil asa bolnav, in conditiile in care am nascut de 4 ori deja pana la el. Doctorii mi-au spus ca au depistat adenoviride, rotavirus, salmonela si meningita. A pierdut 800 de grame din greutatea corpului sau in cateva ore si era balonat pentru ca apa nu ii hranea celulele”, povesteste Vivienne, scrie Daily Mail.

Tanara mamica le avertizeaza pe mame sa nu isi puna copii pe scaunul special din cosul de cumparaturi pentru ca poate fi plin de bacterii si ciuperci. Aceasta le recomanda sa puna o paturica sub ei, pentru ca acele cosuri sunt folosite de sute sau chiar mii de persoane si nimeni nu poate sti cine a pus mana pe ele inainte.

Micutul a stat 10 zile in spital si i-au fost administrate medicamente si injectii pentru a-l repune pe picioare. Dupa aproximativ doua saptamani, micutul si-a revenit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top