Connect with us

Revistateo.ro

Un accident rutier i-a salvat viata unei femei. Cum a fost posibil? Viata ei s-a schimbat radical. Acum este o alta femeie.

Inedit

Un accident rutier i-a salvat viata. Cum a fost posibil?

Dupa ce vei afla povestea femeii a carei viata a fost salvata de un accident rutier vei crede, probabil, ca lucrurile se intampla cu un anumit motiv. A supravietuit accidentului, insa nu stia ca urmeaza sa primeasca o veste cumplita: avea cancer. Care este legatura dintre tragicul eveniment in urma caruia si-ar fi putut pierde viata si inspaimantatorul diagnostic?

Cum a fost posibil ca un accident rutier sa ii salveze viata unei femei?

Femeia era in masina cu prietena ei. Un sofer iresponsabil a produs accidentul rutier in urma caruia prietena femeii a fost grav ranita. Ea a scapat cu rani usoare. A mers totusi la spital pentru ca se lovise la picior. A fost supusa unor teste pentru ca medicii sa se asigure ca totul este bine. Dupa analize a primit doua vesti: una buna si una ingrozitoare. Piciorul ei era in regula. In schimb, medicii descoperisera o tumora tiroidiana. Analizele suplimentare au confirmat ca era vorba despre cancer. Cu cateva luni inainte de accident incepuse sa se simta obosita si sa ia in greutate. A fost la medic, insa i s-a spus ca oboseala este de vina.

A urmat o perioada dificila pentru tanara femeie. Avea numai 21 de ani. A fost supusa unei operatii chirurgicale in timpul careia a fost indepartata tumora. Apoi au urmat tratamentele greu de suportat. Insa, dupa un timp, a venit si vestea buna: se vindecase. Dar povestea femeii nu se opreste aici. A primit o noua lovitura. Fratele ei a incetat din viata. Avea probleme cardiace.

Tanara a trecut prin mai multe incercari. Nu credea ca va putea trece peste ele. Dar, cumva, a gasit acea putere interioara de care avea nevoie. A fost furioasa pe soferul care a provocat accidentul iar apoi a fugit, lasandu-le sa moara. A fost furioasa ca avea cancer si pentru ca si-a pierdut fratele. Insa se gandeste si ca a fost norocoasa. Daca nu ar fi fost soferul iresponsabil, ea nu ar fi aflat ca are cancer. Poate ar fi descoperit cand era prea tarziu si nu se mai putea face nimic pentru ea. A invatat sa aprecieze ceea ce are si sa se bucure de viata. Si-a decoperit o forta interioara pe care nu ar fi crezut ca o are.

Articole pe aceeasi tema:

O femeie a avut o surpriza incredibila cand a nascut. Medicii au ramas muti de uimire

Povestea incredibila a baietelului care a supravietuit unei boli mortale de piele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top