Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ultimele noutăți despre starea lui SCHUMACHER: Ce a făcut soția pentru el

Pe 29 decembrie 2013, lumea Formulei 1 era să-l piardă pe Michael Schumacher. Septuplul campion de Formula 1 și-a petrecut vacanța de iarnă, ca orice neamț obișnuit, în Alpii Francezi, în stațiunea Meribel.

Pilotul s-a aventurat pe un traseu nemarcat între stațiunile Chamoix și Maudit. Sportivul nu a sesizat că traseul ales este unul periculos, stâncile fiind acoperite cu straturi subțiri de zăpadă. Acesta a avut un impact deosebit de grav cu o astfel de stâncă, iar medicii și apropiații susțin că dacă nu avea casca pe cap acesta ar fi murit pe loc.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI DESPRE TRANSFERUL LUI SCHUMACHER LA LAUSANNE
La un an și 7 luni de la tragedie apar vești noi despre pilotul de Formula 1. Schumacher se recuperează vizibil, scrie ziarul Der Spiegel în ediția de azi. În tot acest timp, informațiile despre starea pilotului au ajuns în presă prin căi mai ales neoficiale. Explicația acestei tăceri este adusă de cotidianul german mai sus amintit: „Aceasta a fost dorinţa lui Michael dintotdeauna. A dorit mereu ca viaţa lui privată să rămână secretă. Niciodată, nimeni nu a făcut vreun reportaj acasă la Schumacher. Familia clientului meu este asaltată şi agasată de paparazzii care, practic, şi-au stabilit o tabără în jurul proprietăţii în care se reface Michael”.

Corina, soția lui Schumacher, a recurs la un gest la limită pentru a-i salva viața partenerului ei: a vândut o proprietate și avionul personal pentru 38 de milioane de dolari și, potrivit speculațiilor din tabloidele germane și franceze, chiar și castelul Meribel ce aparține familiei Shumacher.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top