Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ULTIMA ORĂ: Un nou ATENTAT TERORIST s-a produs în Franța, la 6 luni de la Charlie Hebdo

Un atentat terorist a avut loc azi dimineață în Franța la o fabrică de gaz aproape de orașul Lyon. Atentatul se produce la 6 luni de la tragedia care a avut loc la redacția Charlie Hebdo.

Un terorist care flutura drapelul Statului Islamic a intrat într-o fabrică într-o uzină de gaz industrial, notează cotidianul francez Le Monde. Atentatorul a ucis un om care lucra la compania „Air Products” din Saint-Quentin-Fallavier, iar mai multe persoane au fost rănite.

CITEȘTE ȘI: CHARLIE HEBDO, COPERTĂ-ȘOC DUPĂ ATENTAT
Teroristul a deschis mai multe supape de gaz și a strigat în gura mare că aparține DAESH, adică Statului Islamic, îngrozindu-i pe toți muncitorii. Explozia puternică a secerat o persoană pe loc iar mai multe persoane sunt îngrijite medical din cauza rănilor provocate, scrie și Dauphine libere.

Potrivit altor surse, deflagrația ar fi fost produsă nu de una ci de două persoane, care ar fi intrat în fabrica aflată aproape de Lyon cu mașina.

La locul exploziei s-au găsit mai multe bannere cu scris în limba arabă, despre care se crede că sunt mesajele Statului Islamic. Ce este și mai îngrozitor, conform presei internaționale, este că în apropierea uzinei s-a mai descoperit un cadavru: o persoană a fost decapitată, mai spun medicii legiști.

Parchetul Antiterorist din Franța a fost sesizat în urma deplasării ministrului Internelor, Bernard Cazaneuve, la fața locului. Vom reveni cu amănunte.

Sursa foto: infobae.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top