Connect with us

Revistateo.ro

Star

ULTIMA ORĂ. Incident neplăcut la înmormântarea Cristinei Stamate. Ce au văzut toți

Zeci de persoane au condus-o astăzi pe Cristina Stamate pe ultimul drum. Scene de necrezut le-au fost date oamenilor să vadă.

În momentul în care sicriul a fost pus în mormânt, oamenii au văzut cât de mică era groapa, scriu ziarele centrale.

Sicriul a fost așezat cu dificultate în groapă. Sicriul era aproape să fie răsturnat. Oamenii s-au strâns în jurul lui și au privit cu durere în suflet.

CITESTE SI: Florin Piersic, DECIZIE NEAȘTEPTATĂ după ce Stela Popescu și Cristina Stamate s-au stins din viață

Cristina Stamate nu are loc de veci. Unde va fi înmormântată marea actriță

Cristina Stamate, gest neașteptat înainte să moară. Ce i-a lăsat femeii care avea grijă de ea

Cristina Stamate a murit, luni, 27 noiembrie 2017, la Spitalul Floreasca. Îndrăgita actriță a murit la câteva ore după ce buna sa prietenă Stela Popescu a fost înmormântată.

Actrița a ajuns în urmă cu câteva zile la spital cu probleme mari de sănătate. Administratorul blocului din Capitală în care locuia legendara actriță Cristina Stamate a făcut unele declarații pentru un post de televiziune.

Femeia a afirmat că, în urmă cu o săptămână, când Cristinei Stamate i s-a făcut rău în casă, persoana care se ocupa de îngrijirea acesteia a făcut o cererea pentru scoaterea de la întreținere.

„Acum două săptămâni am vazut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate.

Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa.”, a declarat administratorul blocului la Antena Stars.

Cel mai probabil actrița a presimțit că nu se va mai întoarce acasă.

Supranumită “Sufletul teatrului de estradă din Bucureşti”, Cristina Stamate şi-a dorit mai întâi să devină avocat. Chiar s-a pregătit pentru Facultatea de Drept, însă a devenit studentă la Teatru.

„M-am făcut actriță pentru că examenul la Institutul de Teatru s-a dat înainte cu două săptămâni și pentru că nu eram foarte hotărată. Eu îmi doream să devin avocată dar cei din jurul meu spuneau ce talentată sunt eu și cum ar trebuit să mă fac eu actriță. I-am crezut pe cuvânt și am dat la teatru și am intrat”, a spus Cristina Stamate la Digi24.

A fost începutul unei cariere ce s-a întins pe o jumătate de secol. Publicul i-a admirat zâmbetul inconfundabil în sute de roluri.

Primele, pe scena Teatrului Dramatic din Arad. Consacrarea a venit însă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în paralel cu apariţiile la emisiuni de televiziune.

Cristina Stamate nu a lipsit nici de pe mare ecran – a făcut parte din distribuţia filmelor “Grăbeşte-te încet” şi “Secretul lui Bachus”.

Viaţa personală şi-a ţinut-o departe de ochii publicului. S-a căsătorit la doar 20 de ani. A divorţat, discret, 11 ani mai târziu. „Merită să iubim oamenii şi atunci când ei nu ne iubesc”, spunea Cristina Stamate, al cărei motto personal era “Mie îmi pasă!”.

”Evenimentele dramatice continuă. Continuăm să fim îndurerați. Loviturile au venit una după alta, doar publicul ne poate scoate din starea asta. M-am săturat și vreau să îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai suportăm. Cristina a fost o mare actriță, am realizat împreună un musical de mare succes.”, a spus Alexandru Arșinel la Antena 3.

Acesta a adăugat că actrița Cristina Stamate era o mare sufletistă.

”A fost o mare sufletistă pentru toți colegii și o parteneră exagerat de corectă și cinstită pe scenă.”, a ami adăugat Arșinel.

Cristina Stamate a fost internată de urgență în spital în ziua în care Stela Popescu a murit. Pe cele două le lega o prietenie și o carieră de mulți ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top