Connect with us

Revistateo.ro

Star

Descoperire tulburătoare la aproape o lună de la moartea Cristinei Stamate

Moartea Cristinei Stamate a căzut ca un fulger după ce cu greu ne-am obișnuit cu ideea că Stela Popescu a plecat printre stele.

Actrița cântărea mai puțin de 50 de kilograme, spun surse medicale, semn că boala a afectat-o extrem de tare.

Cristina nu arăta nimănui că suferă și a ținut în ea toată suferința, așa cum a făcut-o și Stela Popescu.

Surse apropiate vedetei, care au discutat și cu medicii, conform wowbiz.ro, spun că marea actriță era complet schimbată înainte de moarte.

CITESTE SI: Florin Piersic, DECIZIE NEAȘTEPTATĂ după ce Stela Popescu și Cristina Stamate s-au stins din viață

Era vizibil îmbătrânită, în condițiile în care artista nu își arăta niciodată vârsta. Era extrem de slabă și nu reușea să facă lucruri elementare. Era vizibil bolnavă, spun apropiații.

Cristina Stamate, gest neașteptat înainte să moară. Ce i-a lăsat femeii care avea grijă de ea

Cristina Stamate a murit, luni, 27 noiembrie 2017, la Spitalul Floreasca. Îndrăgita actriță a murit la câteva ore după ce buna sa prietenă Stela Popescu a fost înmormântată.

Actrița a ajuns în urmă cu câteva zile la spital cu probleme mari de sănătate. Administratorul blocului din Capitală în care locuia legendara actriță Cristina Stamate a făcut unele declarații pentru un post de televiziune.

Femeia a afirmat că, în urmă cu o săptămână, când Cristinei Stamate i s-a făcut rău în casă, persoana care se ocupa de îngrijirea acesteia a făcut o cererea pentru scoaterea de la întreținere.

„Acum două săptămâni am vazut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate.

Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa.”, a declarat administratorul blocului la Antena Stars.

Cel mai probabil actrița a presimțit că nu se va mai întoarce acasă.

Cine a fost Cristina Stamate

Supranumită “Sufletul teatrului de estradă din Bucureşti”, Cristina Stamate şi-a dorit mai întâi să devină avocat. Chiar s-a pregătit pentru Facultatea de Drept, însă a devenit studentă la Teatru.

„M-am făcut actriță pentru că examenul la Institutul de Teatru s-a dat înainte cu două săptămâni și pentru că nu eram foarte hotărată. Eu îmi doream să devin avocată dar cei din jurul meu spuneau ce talentată sunt eu și cum ar trebuit să mă fac eu actriță. I-am crezut pe cuvânt și am dat la teatru și am intrat”, a spus Cristina Stamate la Digi24.

A fost începutul unei cariere ce s-a întins pe o jumătate de secol. Publicul i-a admirat zâmbetul inconfundabil în sute de roluri.

Primele, pe scena Teatrului Dramatic din Arad. Consacrarea a venit însă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în paralel cu apariţiile la emisiuni de televiziune.

Cristina Stamate nu a lipsit nici de pe mare ecran – a făcut parte din distribuţia filmelor “Grăbeşte-te încet” şi “Secretul lui Bachus”.

Viaţa personală şi-a ţinut-o departe de ochii publicului. S-a căsătorit la doar 20 de ani. A divorţat, discret, 11 ani mai târziu. „Merită să iubim oamenii şi atunci când ei nu ne iubesc”, spunea Cristina Stamate, al cărei motto personal era “Mie îmi pasă!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top