Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce pastile a luat aceasta tanara de a ramas fara colon

Inedit

Uite ce pastile a luat aceasta tanara de a ramas fara colon

Stephanie Jennings este o tanara din Marea Britanie care a ramas fara colon la doar 24 de ani. Povestea ei este teribila, insa poate fi o lectie pentru multe persoane. De aceea tanara a ales sa o faca publica.

Ea a mers in repetate randuri la medic pentru ca avea o durere crunta in gat. De 5 ori medicul a refuzat sa ii dea antibiotice, chiar daca ea a insistant aproape plangand si a mentionat ca durerea este insuportabila. Practic nu putea sa inghita nimic si avea dureri si atunci cand respira. Cu toate acestea medicul ei a ales sa recurga la alt tip de tratament.

Starea ei se inrautatea si intr-o zi nu a mai rezistat. Si-a sunat iubitul sa vina de la munca si acesta adus-o imediat la urgenta. Stephanie a fost diagnosticata cu sepsis, un raspuns inflamator sistemic al organismului, declansat de invazia microbiana. Sepsisul este o cauza foarte importanta de deces, iar in cazul acestei tinere el a fost declansat de pneumonie. Daca ar mai fi stat cateva ore acasa, ea ar fi murit.

CITESTE SI: MISTERUL GRUPELOR SANGUINE A FOST DEZVALUIT

CITESTE SI: AVEA HALUCINATII IN FIECARE ZI. MEDICII I-AU PUS UN DIAGNOSTIC SOCANT

Medicii i-au administrat rapid antibiotice foarte puternice si tanara a inceput sa isi revina, insa in scurt timp a facut colita ulcerativa din cauza dozei foarte mari de antibiotice. Colonul ei era complet distrus si risca sa se rupa in orice moment, asa ca echipa medicala care se ocupa de ea a decis sa il elimine complet. La un an de la acest eveniment, tanara este insa foarte suparata si sustine ca ceea ce i s-a intamplat este inadmisibil.

In Marea Britanie prescriptia antibioticelor este foarte restrictiva, datorita rezistentei pe care microbii incep sa o dezvolte la aceste medicamente. Din pacate totusi, multi pacienti au nevoie de antibiotice pentru a depasi probleme critice, precum cea a lui Stephanie. Medicii sunt deseori prinsi la mijloc si multi dintre ei nu iau intotdeauna cea mai buna decizie atunci cand aleg sau nu sa prescrie aceste medicamente. Este o problema delicata, pentru care inca nu s-a gasit o rezolvare.

Uite ce pastile a luat aceasta tanara de a ramas fara colon

sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top