Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Uite ce lucruri inedite poți face cu pungile de plastic!

Lucruri inedite pe care le poți face cu pungile de plastic:

1. PUNGI DE PLASTIC PENTRU VAZA CU FLORI
Este o soluție foarte practică. Dacă ai un vas sau o vază cu flori și ai impresia că are fundul mult prea adânc, poți acoperi partea de jos cu câteva pungi de plastic mototolite, peste care să adaugi apoi pământul necesar plantei tale.

2. FII INVENTIVĂ!
Dacă nu ai habar ce să mai cumperi pentru a impresiona pe cineva cu cadoul tău, folosește pungile de plastic. Pot fi utilizate pentru ambalarea cadourilor, în diferite moduri. Le poți tăia foarte subțirele și poți face din ele fundițe sau poți lega cadoul cu fâșii subțiri, de diferite culori, din pungi de plastic.

CITEȘTE ȘI: PRIMUL SEMN CĂ AI CONTACTAT BOALA CU O MIE DE FEȚE

3. CURĂȚAREA PODELELOR
Pungile de plastic sunt foarte bune dacă pe podeaua ta ai răsturnat ceva lipicios cum ar fi mierea sau ceara de la lumânare scursă. Freacă bine de tot podeaua și nu te mai chinui cu mătura sau mopul când ai la îndemână niște saci menajeri.

4. SCOATE GUMA DE MESTECAT DIN HAINE
Umple punga de plastic cu puțină gheață și freacă locul în care s-a lipit guma de mestecat de pantalonii sau bluza ta preferată. Continuă să freci până guma de mestecat se va întări astfel încât desprinderea de haină să fie mai ușoară. Poți folosi această metodă și pentru alte situații asemănătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top