Connect with us

Revistateo.ro

Uite care sunt cele mai interesante pozitii sexuale din Orient

dragoste

Uite care sunt cele mai interesante poziţii sexuale din Orient

Cele mai îndrăzneţe şi interesante poziţii sexuale au fost mereu inspirate din Orient. Cultura Kamasutra, a fost ridicată la rangul de artă sexuală de către japonezi, aşa că un top al celor mai interesante poziţii în materie de sex este oricând bine venit.

CITEŞTE ŞI: 6 PROBLEME LA CARE SEXUL POATE FI RĂSPUNSUL 

1.Yugmapada. Ambii parteneri stau în şezut, unul în faţa altuia, apoi cuprind cu un picior talia partenerului, celălalt picior rămânând întins. Partenerii se apuca apoi de braţe şi se lasa uşor pe spate. Mişcările sunt la fel de lente, partenerii trăgându-se unul spre altul în timpul actului sexual.

2. Dohlita. Poziţia este asemănătoare cu yugmapada, însă in acest caz, partenerii vor avea ambele picioare în jurul taliei celuilalt. Se ţin tot de braţe, se lasă pe spate şi se leagănă.

3.Tripidam. Este o pozitie mai greu de executat, mai ales dacă femeia nu este flexibilă. Ambii parteneri stau faţă în faţă. Femeia îşi ridică un picior şi îl sprijină de pieptul bărbatului sau pe umărul acestuia, în funcţie de cât de elastică este. Penetrarea este una adâncă, poziţia fiind pentru cei experimentaţi.

4.Nagara. Femeia stă pe spate, sprijinindu-se în coate. Bărbatul se aşează în genunchi în faţa femeii şi îi ridică picioarele pe umerii lui. Poziţia oferă o penetrare destul de adâncă, iar mişcările trebuie să fie foarte lente. Pentru senzaţii tari, femeia îşi poate muta picioarele de pe un umăr al partenerului pe celalalt umăr, masând în acest fel penisul cu muschii vaginali.

5. Ekabadha. Bărbatul înghenunchează, cu picioarele sub şezut. Femeia se aşează în poala acestuia, cu spatele către partener şi se lasă penetrată. De aici, femeia se lasă cât poate de mult în faţă, atingând cu sânii patul. Bărbatul va apuca femeia de şolduri şi o va trage uşor către el.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top