Connect with us

Revistateo.ro

UBER ieftineste cursele cu pana la 30%

Stiri

UBER ieftineste cursele cu pana la 30%

Uber devine mai ieftin decat taxiul. Noul UberX va fi una din cele mai ieftine optiuni de deplasare prin Bucuresti. Platforma care castiga tot mai mult teren in fata taxiurilor clasice face un anunt important pentru toti cei care vor sa aiba ‘masina la scara’.

UberX si UberSELECT vor avea tarife reduse cu 10 pana la 30% incepand de azi. In plus, criteriile de acces pe platforma pentru parteneri au fost si ele schimbate pentru ca mai multi soferi sa poata conduce cu Uber.

Platforma accepta masini in stare buna de pana la 15 ani vechime, fata de 10 ani initial, aceasta fiind una din modificarile facute. Masinile vechi vor putea fi valorificate mai eficient de astazi pe platforma Uber. Bucurestenii care aleg UberX vor putea calatori cu masini precum Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo, Renault Clio sau Dacia Logan.

Noile tarife Uber

Tariful de baza este de 1,3 lei pe kilometru si 0,22 lei pe minut. Tariful minim este de 8 lei, iar taxa de anulare a comenzii dupa 5 minute costa 6 lei. O cursa de la Gara de Nord pana in Regie, de pilda, va fi de aproximativ 8 lei, asta daca soferii nu se vor confrunta cu un trafic ingreunat.

Tarifele UberSELECT: 1,65 lei/ km; 0,28 lei pe minut; tarif minim de 10 lei, iar taxa de anulare dupa 5 minute se mentine la 6 lei.

„Aceste schimbari au un obiectiv clar: sa deschida platforma Uber unui public cat mai mare. Noile tarife permit si mai multor romani sa apese un buton si sa solicite o cursa ieftina – ne asteptam ca solicitarile pentru serviciile Uber sa creasca considerabil in urmatoarele luni, ceea ce va insemna si venituri mai ridicate pentru parteneri.

Totodata, schimbam criteriile de acces pe platforma astfel incat mai multi soferi sa poata castiga un venit conducand propria masina”, a declarat Nicoleta Schroeder, general manager al Uber Romania, noteaza Capital.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top