Connect with us

Revistateo.ro

Tudor Chirilă, într-o nouă producţie Live în cinematografe

Inedit

Tudor Chirilă, într-o nouă producţie ,,Live” în cinematografe

Tudor Chirilă este acum pe marile ecrane din cinematografe cu ultima producţie românească intitulată ,,Live”. Filmul de debut în regie a lui Vlad Păunescu, aduce în prim plan pe Rodica Lazăr şi Tudor Chirilă.

CITEŞTE ŞI: DRAGOSTE CU DOUĂ FEŢE: PHONEX

Filmul aduce în prim plan povestea Emei, interpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare de succes la o televiziune aparent obscură ,,DaDa TV”, al cărei singur punct forte pare a fi emisiunea de investigații a Emei, ,,Scandalul zilei”. Povestea începe cu cu imagini din trecutul Emei, care a crescut la orfelinat, pentru ca într-o bună zi să se ascundă în mașina lui Iosi, interpretat de Tudor Chirilă, cel care va avea grijă de ea.

La fel ca şi în viaţa reală, un moment-dat, Ema, ajunge să deranjeze pe cine nu trebuie și este concediată. Bineînțeles că o jurnalistă de investigaţii nu poate sta cu mâinile în sân şi începe o investigaţie pe forţe proprii, de data aceasta despre propriul destin.

Regizorul şi totodată scenaristul, Vlad Păunescu, ne propune un film care vorbește despre mass-media, politică și moralitate. Vlad Păunescu este producătorul a peste 100 de filme până în prezent şi fondator al studiourilor Castel Film.

Din acţiunea filmului fac parte şi inserţii cu personaje cunoscute precum Mircea Geoană şi Mircea Badea.

Lung metrajul abia a intrat in cinematografele din toată ţara şi îşi aşteaptă spectatorii. Din distribuţia filmului fac parte nume mari precum Claudiu Bleonţ, Doru Ana, Catrinel Dumitrescu, Adrian Titieni şi Alexandru Bindea.

Uite trailer-ul filmului. Tu ce parere ai, te vei duce sa-l vezi în cinema?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top