Connect with us

Revistateo.ro

dragoste sau bani

Astro-FUN

Tu ce alegi, dragoste sau bani?

Ce alegi, dragoste sau bani? O dilema veche de cand lumea ajunge acum si sub lupa astrologiei. Iata ce ar alege fiecare zodie!

Berbec – Dragoste

Desi ai zice la prima vedere ca Berbecul ar alege banii fara sa clipeasca, nu uita ca in spatele aparentelor dure se ascunde un suflet sensibil ce are nevoie de afectiune. Pentru Berbec, banii nu sunt un scop, ci un mijloc prin care sa se simta bine si sa faca doar ce vrea, dar vrea sa faca aceste lucruri alaturi de o persoana loiala, care sa ii ofere iubire.

TaurAmbele

Lacom si incapatanat din fire, Taurul nu poate intelege de ce nu poate avea si dragoste si bani. Pentru nativii din aceasta zodie, banii sunt necesari in relatia de dragoste, pentru ca ii confera sentimentul de independenta. A avea bani fara dragoste si invers este de neimaginat pentru Taur.

TEST ONLINE: Afla cu ce zodie esti compatibil(a)!
Citeste si: Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016. Uranus intra in opozitie cu Luna Neagra

Gemeni – Indecis

Nu le vrea neaparat pe amandoua sau cel putin nu in acelasi timp. Nativul din zodia Gemeni nu se poate decide ce e mai important pentru el si la ce ar putea renunta: dragoste sau bani? Daca traieste o poveste frumoasa de iubire, este capabil sa ignore lipsa finantelor, insa cand nu mai are un ban in buzunar este la fel de capabil sa isi ignore partenerul de dragul castigurilor banesti.

Rac – Dragoste

Fara doar si poate, Racul este singurul semn zodiacal care alege dragostea fara sa clipeasca. Poate chiar sa renunte la toti banii pentru marea iubire, pentru confortul si stabilitea pe care i-o asigura partenerul de viata. Singura problema a Racului este ca e atat de selectiv incat este foarte posibil sa acumuleze sume uriase de bani pana sa gaseasca adevarata dragoste.

Leu – Bani

Motivul este simplu: Leul este atat de sigur pe calitatile lui, incat e convins ca isi gaseste cu usurinta iubirea. Pe cand, pentru bani, stie ca trebuie sa lupte. Asa ca daca il pui sa aleaga va alege banii, cu care sa isi indeplineasca dorintele si eventual… ale partenerului.

Fecioara – Ambele

Nu va fi niciodata cu adevarat posibil ca o Fecioara sa decida intre bani si dragoste. Ambele ii ofera stabilitatea pe care perfectionista Fecioara o cauta cu orice pret. De altfel, Fecioara este o zodie muncitoare, astfel ca e posibil sa castige banii doriti, in timp ce va cauta marea iubire, caz in care va fi extrem de pretentioasa.

Citeste continuarea pentru TOATE ZODIILE in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top