Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Trucurile pentru ca toata lumea sa te placa de la prima intalnire

Prima intalnire cu cineva poate fi o provocare pentru toata lumea.

Se spune ca prima impresie este cea mai importanta pentru toata lumea, asa ca trebuie sa dai tot ce ai mai bun atunci cand cunosti pe cineva.

In timp ce unele persoane sunt recunoscute pentru faptul ca atrag ca un magnet si ca pot lumina intreaga incapere numai prin prezenta lor, ei bine, alte persoane trebuie sa depuna cateva eforturi pentru ca strainii sa ii placa instantaneu.

Oamenii isi aduc aminte de alti oameni prin felul in care ii fac sa se simta la prima vedere.

In cazul in care te confrunti si cu o anxietate legata de cunoasterea unui necunoscut, iata cateva trucuri care merg pentru a cuceri pe cineva de la prima intalnire.

1. Contactul vizual. In primele secunde ale unei intalniri, contactul vizual face diferenta dintre o intalnire reusita si una nereusita.

Tine privirea dreapta si arata ca esti deschis la comunicare, increzator si onest, iar jumatate din treaba este deja facuta.

2. Zambetul. Fie ca esti barbat sau femeie,o intalnire fara un zambet este din start ratata. Nu conteaza ca este o intalnire amicala, amoroasa ori de afaceri, intotdeuna trebuie sa zambesti, pentru o impresie buna.

Citeste si: Un asistent a fost surprins in rezerva unui pacient. Ce a facut acolo a uimit intreaga lume

3. Nu uita sa saluti. Este o regula de aur pentru fiecare intalnire. In loc sa incepi conversatia cu banalitati, un salut si un zambet in care te introduci sunt cele mai bune variante, iar discutia va decurge fara probleme.

4. Fii relaxat. Renunta la mainile tinute in san, stai drept si arata ca esti deschis la comunicare.

5. Atunci cand avem emotii, tindem sa vorbim numai despre noi. Ei bine, nu este totul despre tine. Dupa ce ai inceput o conversatie, stai si asculta, poarta un dialog si pune intrebari care sa insemne ceva. Ascultarea va fi pe placul interlocutorului, care te va placea de la prima intalnire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top