Connect with us

Revistateo.ro

Ce sa NU faci la prima intalnire. Regulile de aur pentru a urma si a doua intalnire

Cuplu

Ce sa NU faci la prima intalnire. Regulile de aur pentru a urma si a doua intalnire

Prima intalnire este intotdeauna importanta, iar daca vrei sa mai fie si a doua, trebuie sa eviti cateva greseli.

Daca vrei sa stii ce sa nu faci la prima intalnire, trebuie sa te gandesti ce nu ti-ar placea tie, in primul rand.

Prima intalnire este stanjenitoare, nu stii exact ce sa intrebi si cum sa te comporti. Si a doua intalnire se va desfasura tot in acelasi mod.

In primul rand, nu sta mut. Poate crezi ca e de bun simt sa taci si sa il asculti pe celalalt ce spune, insa nu esti preot si el nu e la spovedanie. Trebuie sa ii oferi sansa sa te cunoasca, sa vorbiti si sa comunicati.

Nu aduce fostii in discutie. Chiar daca este un subiect delicat si inca esti ranit din aceasta cauza, nu are ce cauta in discutie. Nu ai vrea sa incepi sa plangi la intalnire cand iti aduci aminte cum v-ati despartit. O sa vina si momentul potrivit sa discutati despre trecut.

Ce sa NU faci la prima intalnire. Regulile de aur pentru a urma si a doua intalnire
3. Nu vorbi despre cei cu care te-ai mai intalnit prin aplicatii de dating. Multe intalniri au loc in prezent datorita acestor aplicatii. Nimeni nu vrea sa stie ca te-ai mai intalnit cu 10 persoane in ultimele zile. Fa o gluma mica si treci mai departe. Nu dezvalui ca tii legatura cu acele persoane pe acele aplicatii. Nu ii spune ca iti cauti alesul / aleasa.

Nu ii aduce pe fosti in discutie

4. Nu dezvalui ca abia ce te-ai despartit de fostul / fosta. Nimeni nu vrea sa fie acea persoana pe care sa iti plangi durerea. Pastreaza aceste detalii pentru alta intalnire. Nu vrei sa o ia la fuga din primele cinci minute.

5. Nu petrece prea mult timp la toaleta

Femeile tind sa se scuze ca sa mearga la toaleta pentru a-si reimprospata machiajul. Nimeni nu trebuie sa te astepte minute in sir pana cand revii.

6. Nu sta prea mult la telefon, in timp ce vorbesti cu persoana cu care te intalnesti. Nu ii vei demonstra decat ca nu iti face placere conversatia.

Citeste si: Greseli pe care femeile le fac in dragoste
7. Nu cere o a doua intalnire, inainte ca prima sa inceapa. Nu arata decat ca esti disperat/a si va fi un adevarat esec. Vedeti cum evolueaa lucrurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top