Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri care te scot din impas

Inedit

Trucuri care te scot din impas

Este esențial să ai întotdeauna la îndemână o agrafă. Dacă o bluză nu se așează cum trebuie, însă nu vrei sub nicio formă să renunți sutien sau să o modifici, un agrafă poate fi soluția ideală. Spre exemplu, dacă porți o bluză care îți expune bretelele de la sutien, dar totuși nu poți renunța la el, prinde-le în formă de x cu ajutorul unei agrafe și ai rezolvat imediat problema.

Atunci când călătorești sau pur și simplu nu ai la îndemână un fier de călcat, poți călca hainele cu ajutorul plăcii de păr. Aceasta este potrivită atunci când vrei să îndrepți micile cute, însă nu o poți folosi pentru materiale prea pretențioase sau rufe mult prea răvășite. Este cu siguranță o variantă salvatoare în cazurile disperate, așa că nu ezita să apelezi la ea.

Toate femeile știu că atunci când își achiziționează o nouă pereche de pantofi cu toc trebuie să îi încerce puțin prin casă, pentru ca pantofii să ia forma piciorului și să nu provoace bătături la prima purtare. Pentru a te scuti de durere, ia-ți în picioare niște șosete. În plus, acestea ajută pantoful să se destindă mai repede.

Ori de câte ori ai un fermoar care se blochează, rezolvă problema cu vaselină. Pune puțină vaselină pe zona în care s-a blocat și acesta își va reveni imediat.

Pentru a împiedica ruperea dresuurilor subțiri, pulverisează puțin fixativ pe ele. Acesta le va întări suficient pentru a nu se mai rupe, iar tu vei economisi și timp și bani, mai ales pe termen lung.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top