Connect with us

Revistateo.ro

Tressa Middleton, mama la 12 ani. O poveste cutremuratoare

Inedit

Tressa Middleton, mama la 12 ani. O poveste cutremuratoare

Cazul unei tinere din Marea Britanie, pe nume Tressa Middleton, care a devenit mama la varsta de 12 ani a devenit extrem de comentat in ultimele zile pe Internet.

Tatal copilului, propriul ei frate

Tanara care astazi are 21 de ani a fost invitata in emisiunea „This morning” de la ITV pentru a-si spune povestea. Tressa a povestit cat de panicati erau parintii ei cand au observat simptomele sarcinii.

Mama ei a vazut ca Tressa vomita incontinuu si se simtea rau. La inceput a crezut ca este bolnava, mai ales ca avea probleme cu anemia, insa dupa mai multe investigatii, a aflat vestea pe care nu si-ar fi dorit sa o auda niciodata.

Parintii s-au intrebat multa vreme cine putea fi tatal copilului. Intr-un final, tanara a recunoscut ca a fost rapita si violata de propriul frate.

In ciuda celor intamplate, Tressa a fost sprijinita de parintii ei, mai ales ca era prea mica pentru a intelege ce inseamna sa porti un copil in pantece. Cu inima cat un purice, mama si tatal fetei au fost nevoiti sa il dea la politie pe fiul lor, tatal nepotelului care avea sa vina pe lume.

Tressa a povestit prin ce a trecut la varsta de 12 ani

Tanarul a primit o pedeapsa de 4 ani de inchisoare in urma investigatiilor facute de politisti. Paternitatea a fost confirmata de testele ADN. Astazi, Tressa sustine ca a depasit trauma si incearca sa isi intemeieze o familie impreuna cu un baiat care tine la ea ca la ochii din cap.

Articol pe aceeasi tema: Cum a rămas însărcinată Lina Medina la doar 5 anișori. IPOTEZELE MISTERULUI

Pe 15 mai ți-am prezentat povestea incredibilă de viață pe care a avut-o Lina Medina, o fetiță de doar 5 ani, care la vârsta la care celelalte fete de vârsta ei se jucau cu păpușile, ea a devenit mamă. Cazul a atras numeroase comentarii pe Internet, întrebarea cel mai des pusă fiind: „Cum a rămas fetița însărcinată? Cine este tatăl copilului?”.

Jurnalele medicale scot la iveală bizarerii incredibile: ceea ce au găsit medicii peruani în burta unei fetițe de numai 5 ani nu s-a mai pomenit niciunde. Povestea micuței Lina Medina a șocat lumea întreagă, fiind și astăzi un subiect de dezbatere.

Fetița s-a născut pe 27 septembrie 1933 și prezenta anomalii încă din primele luni de viață. Aceasta avea menstruație la numai 8 luni. Micuța care s-a născut în satul Paruange din Peru începea să aibă abdomenul extrem de umflat la numai 5 ani, familia acesteia crezând că suferă de vreo boală.

Lina însă era însărcinată: La numai 5 ani, aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Pe 14 mai 1939 a venit pe lume un copilaș de 2,7 kilograme din burtica unei fetițe care în mod normal trebuia să se joace cu păpușile sau să umble la grădiniță.

Din informațiile pe care le-am investigat, nu se știe cu exactitate cine a fost tatăl copilului. Tatăl Linei, Tiburcio, a fost arestat câteva zile pentru că a fost suspectat de comiterea violului fiicei sale. Atunci când a fost eliberat, suspiciunea a căzut asupra fraților Linei. În Peru, s-a ajuns la un moment dat atât de departe cu speculațiile în acest caz încât lumea credea că Lina este un fel de Fecioară Maria, care a născut fără să păcătuiască. În satul Antacancha din Peru, oamenii cred chiar și în ziua de azi că Gerardo , fiul Linei, este pruncului Zeului-Soare la care se închină triburile peruane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top