Connect with us

Revistateo.ro

Trenduri în machiaj pentru această primăvară

Machiaj

Trenduri în machiaj pentru această primăvară

Dermatograful grafic se numara printre cele mai folosit eproduse de machiaj în această primăvară. Fie că alegi un machia ochi de pisică sau un contur mai delicat, un dermatograf negru puternic este cheia spre ochii pătrunzători și strălucitori. Nu uita să îmbunătățești look-ul cu mascara negru intens pentru alungire și curbare.

CITEȘTE ȘI: CARE ESTE TIPUL TĂU DE PIELE?

Pe buze se poartă culori extrem de înrăznețe precum rozul aprins, nuanțele neon de potrtocaliu, sau roșul intens. Alege mai multe nuanțe pătrunzătoare și poartă-le fără rușine în acest sezon. Aplicarea rujului înrăzneț începe cu o bază intens hidratată cu ajutorul unui balsam de buze. Asigură-te că acesta nu se transferă în afara buzelor folosind un șervețel pe care să îl tamponezi pe buze după aplicare. Folosește un creion de buze fără culoare pentru a fixa rujul și pentru a împiedica răspândirea acestuia în zona din afara buzelor.

Piele strălucitoate este un must have al primăverii. Nu este ceva nou, piele strălucitoare întotdeaun va atrage toate privirile. Asigură-te că vei avea o strălucire naturală cu ajutorul unei pudre fine iluminatoare aplicatp pe vârful nasului, pomeți și frunte.

Un bronz îndrăzneț te va scoate din anonimat cu siguranță. Bronzerul este un produs de machiaj care nu trebuie să îți lipsească. Se aplică ușor cu ajutorul unei pensule pentru pudră. Pentru a te asigura că alegi nuanșa potrivită, orientează-te spre ceva light, cât mai ușor, care să ofere puțină strălucire, dar să nu intensifice prea puternic nuanța tenului. Dacă ai tenul uscat trebuie să folosești cu precauție toate produsele sub foarmă de pudră, pentru că acestrea ar putea intensifica această problemă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top