Connect with us

Revistateo.ro

Trei astrologi, o singură concluzie. Săptămână de vis pentru trei zodii

Horoscop saptamanal

Trei astrologi, o singură concluzie. Săptămână de vis pentru trei zodii

Astrologii Urania, Camelia Pătrășcanu și Acvaria au dezvăluit ce se va întâmpla săptămâna viitoare, cu fiecare semn zodiacal în parte. Iată ce se va întâmpla între 13 și 19 august 2018.

Astrologul Urania a realizat horoscopul pentru perioada 11 – 17 august 2018. Iată ce ne rezervă astrele.

BERBEC: Între 11 și 12 august dimineața, mintea acestor persoane nu va fi nicicum la lucruri serioase: gândurile le vor fugi la distracție, la petrecerea programată, la destindere și la eschivarea de activitățile greoaie, plictisitoare ori la evadarea din rigorile programului fix de muncă prin subterfugii agreabile.

TAUR: Între 11 și 12 august dimineața, intervenție autoritară în chestiunile de familie. Reluarea unor teme mai vechi, nelămurite sau încâlcite, pe care Taurii vor avea tendința să le tranșeze fără prea multe menajamente.

Pe 11 august, va avea loc faza de Lună Nouă în Leu care va da acestui sector o dinamică aparte, punând în discuție patrimoniul personal sau pe cel în regim de co-proprietate cu părinții ori bunicii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Și Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare. Se anunță o săptămână foarte bună pentru una dintre zodii. Iată ce se va întâmpla cu celelalte.

Horoscop 13 – 19 august Camelia Pătrășcanu Berbec – muncă luni și marți, idei pertinente, soluții.

Horoscop 13 – 19 august Camelia Pătrășcanu Taur – idei ingenioase, discuții la muncă. Marți și miercuri au înțelegere bună cu colegii.

Horoscop 13 – 19 august Camelia Pătrășcanu Gemeni – se gândesc la viața lor privată, au chef de distracție.

Horoscop 13 – 19 august Camelia Pătrășcanu Rac – o problemă nerezolvată, se descurcă. Realizări sau discuții în casă, de joi încolo e rost de distracție.

Horoscop 13 – 19 august Camelia Pătrășcanu Leu – bani, sunt într-o perioadă în care trebuie să renunțe la unele proiecte. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018. Citește horoscopul săptămânal Acvaria. Iată ce îți rezervă astrele pentru săptămâna care urmează. Trei zodii au parte de schimbări importante în viața lor. Tu sub ce semn astral te-ai născut?

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 BERBEC
Apare soarele pe strada ta și îți face inima să zâmbească. Evenimentele acestei săptămâni au un efect fantastic asupra tonusului tău general, asupra moralului tău, asupra stării tale de spirit, încât poți spune, cu mâna pe inimă că aceasta e fericirea la care ai visa.

Această stare de bine poate avea ca sursă orice plan al vieții tale: o mare reușită în carieră, o veste excepțională în viața personală, un eveniment de zile mari în plan sentimental, deci bucură-te de ele cu inima largă și fii recunoscător pentru lumina care se revarsă peste viața ta, pe toate nivelurile. Mai rar asemenea atmosferă solară, luminoasă, strălucitoare, și tot ce simți e minunat!

Închei săptămâna, pe 19, cu zâmbetul pe buze încât ai curaj să spui: sunt fericit!

Horoscop săptămânal Acvaria 13 – 19 august 2018 TAUR
Norocul este de partea ta și vei încheia săptămâna cu un sentiment excelent, cum că ai mai câștigat ceva. Poate fi un câștig material, numărabil, calculabil, cu impact financiar, sau poate fi doar un sentiment de bine general că ai făcut ceea ce trebuie, că ai obținut ceea ce visai, că ai primit ceea ce meritai. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top