Connect with us

Revistateo.ro

Trebuie să faci sex neapărat cu bărbaţii ăştiaTrebuie să faci sex neapărat cu bărbaţii ăştia

Cuplu

Trebuie să faci sex neapărat cu bărbaţii aceștia

Trebuie să faci sex neapărat cu bărbaţii ăştia.

Sex cu bărbatul romantic. Este evident că acest tip de partener poate să vă ofere clipe de tandreţe greu de găsit la alţii. Problema este că il găsesţi greu şi il faci să se deschidă şi mai greu. Nu prea se pricepe la conversaţii, chiar dacă este un tip inteligent şi nici nu prea leagă el discuţii de complezenţă. Dacă îl susprinzi cu un subiect interesant însă, va fi al tău. Merită încercat!

Sex cu bărbatul sălbatic. Se află la polul opus al bărbatului romantic, însă este la fel de greu de descoperit ca cel amintit anterior. Se prezintă de multe ori ca un domn politicos, aranjat, pentru a lepăda această atitudine în momentul în care ajunge în pat. Acolo vei descoperi un om cu totul diferit, care te va surprinde cu felul său murdar de a vorbi, iar mâinile lui vor cerceta fiecare bucăţică a trupului tău. Tot ce trebuie să faci este să-ţi setezi anumite limite, căci el nu are cuvântul ăsta în dicţionar. Cum să refuzi aşa ceva?

Sex cu fostul. Cele care au încercat asta spun că este mai bun chiar şi ca sexul de despărţire, căci nu mai ai niciun fel de reţinere. În plus, ai idee de ce-i place lui şi el ar trebuie să ştie ce te înnebuneşte pe tine. Este indicat ca dimineaţa să-ţi iei ruşinea şi să pleci pe vârfuri, asta dacă nu vrei să vorbiţi din nou despre despărţirea vostră.

Sex cu un microbist. E simplu de agăţat: vezi când are loc un meci important, îţi pui un tricou cu echipa favorită şi te îndrepţi către barul unde îl vei găsi pe el, la o bere cu prietenii. Este un tip destul de zgomotos, care va striga “GOOOL” de fiecare dată când va înscrie, aşa că nu este indicat să-l aduci la tine dacă vrei să nu vă ţină galerie şi vecinii.

Sex cu bărbatul cuceritor. Tipul ăsta le are pe toate, de aici şi farmecul irezistibil petrece timp şi cu familia, şi cu prietenii în oraş şi-i cam place să îşi expună penajul mai peste tot. Se îmbracă foarte atent, aşa că trebuie să te ridici la înlţimea aşteptărilor lui dacă vrei să ai parte de o noapte cu el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top