Connect with us

Revistateo.ro

Tratează viroza cu acest ceai minune

Stiri

Tratează viroza cu acest ceai minune

Ceaiul de coajă de portocală este foarte eficient în tratarea răcelilor. Coaja de portocală conține numeroase uleiuri esențiale care odată eliberate tratează cu succes infecțiile virale, având numeroase proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Pentru a-l prepara ai nevoie de coaja de la 2-3 portocale de mărime medie la un litru de apă. Rupe coaja în bucățele și las-o la uscat câteva zile. Adaug-o apoi în apa de ceai și lasă totul să fiarbă aproximativ 15 minute. Scoate apoi coaja și lasă ceaiul la răcit. Bea 3-4 căni pe zi și rezultatele nu vor întârzia să apară.

CITEȘTE ȘI : 5 MOTIVE PENTRU CARE SĂ CONSUMI ALOE VERA

Coaja de portocală este bogată în nutrienți esențiali, fiind o sursă bogată de vitamina C, acid folic, flavonoide, antioxidanți, alpha-caroten și beta-caroten. Proprietățile sale antivirale te ajută să combați infecțiile și răcelile. Totodată, este un foarte bun agent antimicrobian, care îndepărtează toate bacteriile și poate fi utilizat ca un dezinfectant intern. Pe lângă faptul că tratează gripa și răceala, ceaiul de coajă de portocală este un bun remediu și pentru infecțiile intestinale și tratează cu succes diareea.

Coaja de portocală care un conținut ridicat de fibre, care ajută la funcționarea sistemului digestiv și îmbunătățește funcțiile acestuia. Pe lângă asta, coaja de portocală te ajută să menții o igienă orală mai bună și să elimini toate bacteriile in cavitatea bucală. Astfel îndepărtezi respirația urât mirositoare și previi infecțiile gingivale și inflamațiile.

Ceaiul de coajă de portocală îmbunătățește considerabil circulația sângelui și astfel tratează stările de nervozitate, irascibilitatea, stresul și insomnia. O cană de ceai de portocale în fiecare seară îmbunătățește starea generală a organismului și îți dă un tonus mai bun.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top