Connect with us

Revistateo.ro

Traficul aerian din Romania, in cel mai mare colaps! Peste 2.000 de zboruri vor fi ANULATE din cauza grevei celor de la ROMATSA

Stiri

Traficul aerian din Romania, in cel mai mare colaps! Peste 2.000 de zboruri vor fi ANULATE din cauza grevei celor de la ROMATSA

Angajatii de la ROMATSA ameninta cu greva de la 1 septembrie, incepand cu ora 11:00. Mii de zboruri vor fi anulate,au anunat sindicalistii, care au purtat astazi negocieri la Ministerul Transporturilor. Din cele 3.000 de zboruri operate in prezent, doar 1.000 vor mai fi valabile de la data de 1 a lunii urmatoare.

Sindicalistii cer de cateva zile demisia directorului ROMATSA. Acestia au purtat astazi negocieri cu reprezentantii de la Transporturi, negocieri care insa au esuat. Peste 2.000 de zboruri vor fi anulate, avertizeaza liderii sindicali.

CITESTE SI: Avion sau apartament în aer?

„In mod cert, inclusiv imaginea ROMATSA va avea de suferit, avand in vedere faptul ca va fi afectat probabil tot traficul din toata Europa de aceasta greva generala. Data trecuta, doar pentru doua ore, traficul a fost perturbat inclusiv pana in Germania”, si-a justificat Gabriel Tudorache, liderul sindicatului, pozitia.

Sindicalistii cer respectarea climatului muncii in cadrul ROMATSA si spun ca nu banii sunt motivul principal pentru care se ajunge inevitabil la greva. La aeronavele care transporta pasageri se adauga aeronavele care transporta sefi de stat, prim ministri, ministri, monarhi, bolnavi, avioanele militare, avioanele de cautare cu salvare si cele umanitare.

Greva va incepe de la 1 septembrie, incepand cu ora 11:00, conform sindicalistilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top