Connect with us

Revistateo.ro

ROMATSA GREVA - Orar zboruri

Stiri

Orarul zborurilor afectate de greva ROMATSA

Orarul zborurilor din România va fi afectat începând cu data de 30 mai din cauza grevei generale declanșate de ROMATSA. Cel mai aglomerat aeroport din țară este Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni care va fi din plin afectat de greva controlorilor de trafic aerian începând din 30 mai, ora 9:00. Orarul zborului tău poate suferi modificări sau întârzieri, atât la plecări cât și la sosiri.

Update, 30 mai, ora 11.00: Sindicaliștii ROMATSA sunt în plină grevă. Vezi AICI ce se întâmplă în aceste momente pe aeroporturile din România.

Ghid de „supraviețuire” pe durata grevei ROMATSA – Verifică orarul zborului tău

Fotografie de pe aeroportul Otopeni, zona plecări.

Nu uita că această grevă nu este declanșată de personalul aeroportului pe care îl tranzitezi sau de compania aeriană cu care călătorești. Prin urmare încearcă să fii ințelegător cu personalul aeroportului și cel al companiei. NU ESTE VINA LOR.

Verifică în ziua plecării, începând cu 30 mai ora 9:00, orarul zborului tău și dacă acesta nu este anulat, prezintă-te la timp la aeroport.

Indeplinește toate formalitățile de checkin și treci de controlul de securitate și cel vamal.

Ține cont că este foarte posibil ca zborul tău să aibă întârzieri și de asemenea asigură-te că ai un plus de apă sau hrană la tine pentru a putea trece mai ușor peste timpul de așteptare.

În cazul în care ai posibilitatea să eviți situația creată de greva ROMATSA este recomandat să iei toate măsurile ce îți stau la îndemână.

Durata grevei este nedeterminată deși un anunț al sindicaliștilor spune că perioada grevei este 30 mai ora 9:00 – 30 august 2017.

Dacă zborul tău este anulat din cauza grevei poți recupera banii plătiți pe bilet sau îți poți reprograma zborul.

Aeroporturile și companiile aeriene vor încerca să respecte orarul zborurilor și vor face toate efoturile. Controlorii asigură doar 33% din totalul zborurilor programate.

Dacă trebuie să îți cumperi un bilet în această perioadă cu escală alege o variantă mai lungă între conexiuni pentru a nu pierde zborul de legătură.

Air24.ro a publicat un articol pe larg pe site-ul huff.ro legat de greva ROMTASA.

În articolul sus menționat poți afla și care sunt drepturile tale ca pasageri în situația în care orarul zborului tău a fost afectat.

Link-uri utile care te pot ajuta să afli dacă orarul zborului tău este afectat de grevă

Verifică orarul de zbor de pe aeropotul:

Orarul zborurilor – Plecări și Sosiri

Greva ROMATSA afectează întregul flux de pe aeroport, atât în zona de plecări cât și în zona de sosiri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top