Connect with us

Revistateo.ro

Top alimente care te ajută să slăbești

Dieta si Sport

Top alimente care te ajută să slăbești

Puțini sunt cei care s-au abținut de la bunătăți în această perioadă, așa că este momentul să revenim la normal, sa ne echilibrăm dieta și să ne reglăm metabolismul. Există anumite alimente care ne pot ușura munca și ne ajută să reducem inflamațiile din corp, să eliminăm apa și să stimulăm arderea grăsimilor. Pe lângă asta, este vorba despre alimente ușoare, pe care corpul nostru le râvnește cu siguranță după o perioadă în care am consumat produse grase și dificil de digerat. Iată care sunt alimentele pe care este recomandat să le consumi în următoarea perioadă!

Somonul. Corpul tău conține anumiți compuși responsabili de reglarea inflamațiilor. Pentru a crește nivelul acestor compuși este nevoie să consumi acizi grași omega 3. Somonul se numără printre alimentele cu un conținut bogat în grăsimi sănătoase și este recomandat să îl consumi de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Semințele de in. Pe lângă faptul că au un conținut bogat în acizi grași omega 3, semințele de in sunt de mare ajutor în procesul de digestie. Le poți adăuga în salate, iaurt, sau chiar în omleta de la micul dejun.

CITEȘTE ȘI: CEAIUL VERDE TE AJUTĂ SĂ SCAPI DE COȘURI

Afinele. Dacă ești un iubitor de fructe, află că afinele sunt bogate în antioxidanți și bioflavonoide. Acestea aun un rol extrem de important în reducerea inflamațiilor și protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi. Adaugă o lingură de afine în iaurt, sau pur și simplu consumă-le ca atare în pauza de gustare.

Turmericul. Turmericul este unul dintre cele mai extraordinare condimente. Pe lângă gustul specific și culoarea aprinsă pe care o oferă mâncărurilor, acesta are importante proprietăți anti inflamatorii și este un condiment cheie în orice cură de slăbire.

Ceaiul verde. Este unul dintre cele mai importante antiinflamatoare, ajută la digestie și purifică organismul. Are un conținut bogat în antioxidanți și flavonoide.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top