Connect with us

Revistateo.ro

petrecere

Astro-FUN

TOP 6 zodii pe care sa nu le inviti la o petrecere

Daca vrei sa te distrezi pe cinste faci o gasca cu care razi si dansezi pana in zori. Daca vrei sa te asiguri ca asa va fi, intreaba-i inainte de a-i invita la petrecere ce zodie sunt. Iata topul zodiilor „spargatoare de petreceri”.

1. Capricorn

Capricornul prefera sa ramana acasa decat sa iasa cu prietenii la discoteca. Se distreaza mai bine cu filme bune si jocuri pe calculator. Asa ca daca nu vrei un invitat care sa stea retras pe un scaun, evita sa inviti un capricorn la petrecere.

CITESTE SI: Top 4 zodii cu care distractia atinge cote extreme

2. Pesti

Stii persoanele acelea care, la petrecere, vorbesc doar cu prietenii lor? Ei bine, probabil sunt Pesti. Sunt glumeti si degajati, insa doar in cercul lor de cunostinte. Daca vrei sa faci o petrecere cu o multime de oameni, Pestii nu se vor simti in largul lor.

3. Sagetator

Pe Sagetator nu il gasesti in club. Nu este vorba ca nu ar avea energie, ci ca aglomeratia il deranjeaza. Daca ai de gand sa faci o petrecere „de casa”, te vei intelege cu el, caci ii place compania oamenilor. Insa o petrecere cu muzica si dans pana in zori nu e potrivita pentru el.

4. Rac

Distractie? Racul este prea serios pentru acest cuvant. Nu este genul de persoana extrovertita. Unii nativi prefera sa stea in casa chiar si in noaptea de Revelion. Racul nu iti va strica petrecerea, insa e posibil ca petrecerea ta sa ii strice lui seara.

CITESTE SI: Cea mai mare calitate a fiecarei zodii

5. Berbec

Berbecii se distreaza putin cam mult. „Spargatorul de petrecere” nu este doar cel care nu se distreaza, ci si cel pentru care nu exista limite. Dupa cateva paharele, Berbecul va dori ca toata atentia sa fie asupra lui. Daca vrei ca la un moment dat sa vedeti doar miscarile lui de dans si sa ii ascultati toate povestile, invita-l.

Sursa foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top