Connect with us

Revistateo.ro

Top 6 zodii care știu să păstreze un secret

Stiri

Top 6 zodii care știu să păstreze un secret

TOP 6 ZODII CARE ȘTIU SĂ PĂSTREZE UN SECRET:

LOCUL 6: BERBEC
Berbecul poate duce cu el un secret în mormânt, însă sunt situații care devin insuportabile pentru acest nativ și atunci răbufnește mai degrabă dând de gol pe cineva decât vrând să îi facă rău în mod intenționat. Tocmai din această cauză, a firii mult prea temperamentale a Berbecului, acesta se află abia pe locul 6 la capitolul persoanelor de încredere.

LOCUL 5: CAPRICORN
Capricornul poate fi un partener pentru toată viața. Cu nativul Capricorn poți împărtăși o serie de experiențe și îi poți spune orice despre tine. Acesta are o capacitate de analiză care ție îți lipsește, fiind direct implicată în problema care te macină. Capricornul va fi mereu acolo pentru a-ți da cele mai bune sfaturi, fără însă a dramatiza și a se implica emoțional doar de dragul tău.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE NU ACCEPTĂ DELOC CRITICILE

LOCUL 4: FECIOARĂ
Cu Fecioarele se întâmplă la fel ca și cu Berbecii: pot ține un secret până la moarte și dincolo de ea, dar dacă se simt amenințate și înșelate de cei din jur, își vor deschide gura fără să se gândeacă la consecințe. Fecioarelor le poți spune orice: despre eșecuri amoroase, probleme sexuale sau de sănătate până la dificultățile financiare.

LOCUL 3: BALANȚĂ
Balanțele sunt excelente pentru a le spune un secret, poate chiar cel mai mare secret al vieții tale. Acestea te vor ajuta cu spiritul lor analitic caracteristic, cântărind bine situația și excluzând partea negativă pentru a putea merge mai departe în viață.

LOCUL 2: PEȘTI
Nu există persoane mai miloase și mai deschise decât Peștii. Nativul Pești ascultă chiar și zile întregi poveștile dureroase de viață și plânge alături de tine, pentru că așa simte. Este o persoană sufletistă care nu s-ar gândi niciodată să îți facă un rău dezvăluind secretele tale.

LOCUL 1: SĂGETĂTOR
Cel care poate păstra cel mai bine toate secretele tale este Săgetătorul. Deși este aprig la mânie, Săgetătorul are capacitatea de a se controla și de a realiza că anumite secrete nu trebuie spuse pentru nimic în lume. Sunt prieteni devotați și parteneri de aventură cum nu-ți poți imagina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top