Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 5 zodii de femei greu de cucerit

Nu toate femeile pot fi cucerite cu flori, poezii romantice, serenade sau glumite haioase. Iata care sunt femeile cele mai pretentioase in a incepe o relatie cu un barbat.

Top 5 zodii de femei greu de cucerit:

1. BALANTA

Sa cuceresti o femeie Balanta iti poate lua ani de zile. Desi totul pare spontan la acest nativ, lucrurile nu stau chiar asa. Balantele te scaneaza inca din prima secunda in care ai aparut in fata ei si stie exact cand o minti sau cand esti sincer. Fii natural daca vrei sa ii castigi inima din prima!

CITESTE SI: TOP 5 ZODII DE BARBATI GREU DE CUCERIT

2. SAGETATOR

In primul rand, daca nu ai un plan financiar pentru amandoi de lunga durata, ai face bine sa stai departe de femeia Sagetator. Acest semn zodiacal uraste ipocrizia si recunoaste importanta banilor intr-o relatie, chiar daca nu totul se invarte in jurul acestora.

3. VARSATOR

Femeia Varsator este si ea greu de cucerit. Idealurile sale si viziunea pe care o are despre viata se pot schimba de la o ora la alta, motiv pentru care, daca vei calca stramb doar o data si greseala ta i s-a parut chiar atractiva ieri, astazi s-ar putea sa o priveasca cu dezgust.Oricum, continua sa faci mici stangacii cu femeia Varsator intrucat aceasta adora tot ce e ciudat si iesit din comun.

4. LEU

Femeia Leu asteapta mai mult decat niste aparente de la barbatul ideal. Nu se va multumi daca te vei stradui sa dai bine mereu, deoarece o leoaica autentica simte nevoia de a cunoaste si a de a iubi un om autentic.

5. PESTI

Cand vine vorba de cucerit, nici femeia Pesti nu este mai accesibila. Aceasta nativa este extrem de sensibila, asa ca trebuie sa ai mare grija sa ii faci mereu complimente. Plus de asta, daca vrei sa o cuceresti din prima, nu o intreba de fostele ei relatii sau alte aspecte legate de iubire. S-ar putea sa isi aminteasca de suferintele indurate in trecut si asta nu e bine!

Sursa foto: es-us.mujer.yahoo.com

2 Comments

2 Comments

  1. Gabi

    2015-10-29T09:36:41+02:00 at 2015-10-29T09:36:41+02:00

    Ai uitat de scorpion…

  2. LIVIU

    2016-09-27T19:42:45+03:00 at 2016-09-27T19:42:45+03:00

    Femeia Balanta se cucereste cel mai greu, insa merita efortul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top