Connect with us

Revistateo.ro

Cele două zodii de femei cu care orice bărbat s-ar însura

Astro-FUN

Cele două zodii de femei cu care orice bărbat s-ar însura

Dacă ar fi toate femeile ca nativele acestor două zodii, atunci cu siguranță că lumea ar fi mult mai bună. Fiecare bărbat are anumite așteptări de la femeia lângă care își va petrece viața.

Vrea să se comporte într-un anumit fel cu el, cu copiii, cu ceilalți din sănătate și să fie cea mai bună parteneră de viață. Ei bine, nativele acestor două zodii întrunesc multe calități pe care bărbații le găsesc irezistibile la o femeie. Iată care sunt cele două zodii de femei cu care orice bărbat s-ar însura fără să stea pe gânduri.

Nativa zodiei Săgetător este o combinație de calități pe care toți bărbații le caută atunci când vor să își întemeieze o familie. Chiar dacă la prima vedere pare aeriană, aceasta este dedicată trup și suflet persoanelor iubite și cel mai bine se simte în preajma lor. Nu este genul care să se dedice doar familiei, ci trage tare ca să aibă și o carieră înfloritoare și reușește cumva să le facă pe toate bine, fără ca cineva să se simtă nedreptățit că nu îi acordă suficient timp.

Citește și: Zodiile care cunosc marea dragoste în luna noiembrie 2018

Nativa Săgetător este foarte drăgăstoasă cu persoana iubită și găsește echilibrul în orice relație, chiar și atunci când lucrurile par complicate. De asemenea, este sinceră și fidelă, două calități esențiale în orice relație.

Cea de-a doua zodie de femei cu care orice bărbat ar fi norocos să se căsătorească este zodia Taur. Nativele acestei zodii știu clar de la început că își doresc o familie în care toți să fie fericiți, împliniți și sănătoși.

Nativa zodiei Taur înțelege că partenerul are nevoie de libertate

Nu îi plac minciunile, lucrurile de prost gust, iar cât timp cei din jurul său respectă niște reguli pe care ea le creează în interesul tuturor, lucrurile nu au cum să dea greș. Femeii din zodia Taur nu îi plac lucrurile extravagante, se gândește de multe ori la bunăstarea celor dragi și apoi la a ei.

Este sinceră și loială și știe cum să mențină interesul partenerului aprins. De asemenea, nativa zodiei Taur înțelege libertatea de care are nevoie partenerul și caută permament lucruri și locuri noi de vizitat și explorat, pentru ca viața să nu devină monotonă pentru ea și pentru cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top