Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita

5 dintre femeile zodiacului nu vor sa auda de gatit, chiar daca mor de foame! Vezi topul nevestelor care nu suporta sa fie tratate drept gospodine!

Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita:

LOCUL 5: LEU

Femeia Leu iubeste gatitul dar nu ii place sa fie tratata ca bucatareasa. Se pricepe de minune la borsuri si prajiturele pufoase dar le face numai daca foamea este deosebit de mare. Femeia Leu opteaza mai degraba pentru arta culinara decat pentru gatitul mecanic, de zi cu zi.

LOCUL 4: CAPRICORN

O alta femeie care se plictiseste teribil de tare la cratita este femeia Capricorn. Niciodata n-ai s-o vezi facandu-i poftele sotului oricat de mult ar incerca acesta s-o convinga cat de priceputa e in bucatarie.

LOCUL 3: BERBEC

Femeia Berbec nu are rabdare cu prepararea mancarii. I se pare extrem de obositor sa taie rosiile, ceapa, sa astepte pana se coace un aluat sau pana fierbe ciorba.

CITESTE SI: TOP 4 zodii care TE DISTRUG dintr-un cuvant

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care se tem de femei

LOCUL 2: FECIOARA

Destul de boema din fire, Fecioara va prefera mai degraba sa manance in oras. Restaurantele si shaormeriile sunt locurile preferate cand vine vorba de luat masa. Nu e vorba ca nu sunt pricepute in a face mancare: daca isi propun cu adevarat asta, le ies niste retete de minune! Problema lor este lenea.

CITESTE SI: Top 4 zodii de femei iubăreţe

CITESTE SI: Top 5 zodii de femei greu de cucerit

LOCUL 1: VARSATOR

Cea mai independenta si feminista dintre zodii este nativa Varsator. Aceasta nu vrea sa auda vreo pretentie din partea barbatului sa-i gateasca, nici macar de ziua lui de nastere.

Sursa foto: movetofranceblog.co.uk

1 Comment

1 Comment

  1. Anamaria

    2016-04-12T19:31:53+03:00 at 2016-04-12T19:31:53+03:00

    Eu sunt Varsator, cand eram mai mica gateam aproape zi de zi, si acum gatesc, am cateodata o rabdare de otel, altadata fac totul in sila, desi in general consider asta o corvoada, pentru ca da: sunt cam independenta! 😆
    Deci, sunt gospodina doar cand vreau! 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top