Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 zodii care iau decizii pe ultima sută de metri

Top 5 zodii care iau decizii pe ultima sută de metri:

LOCUL 5: BERBEC
Cu toate că ești organizat și îți place să ai toate lucrurile puse fiecare la locul său, sunt situații când nu ai suficiente date sau suficientă încredere pentru a te decide în timp util.

LOCUL 4: LEU
Ești foarte spontană, fapt invidiat de cei din jur. Nu îți place să îți organizezi viața în cele mai mici detalii și lași ca evenimentele să te surprindă.

CITEȘTE ȘI: 3 GREȘELI PE CARE LE FACE ORICE BĂRBAT ÎN PAT

LOCUL 3: VĂRSĂTOR
La cât de schimbătoare ești, azi e albă, mâine e neagră. Îți schimbi repede dorințele în materie de orice, iar atunci când cuțitul ajunge la os trebuie să te fofilezi luând decizia pe care trebuia s-o iei de la bun început.

LOCUL 2: GEMENI
Ești aerian și asta se vede atunci când șefii tăi îți cer anumite sarcini la timp sau când tu responsabilizezi pe cineva. Nu vei putea fi niciodată foarte bine organizat așa că acceptă ideea că și pe ultima sută de metri se pot face miracole.

LOCUL 1: RAC
Firea ta sensibilă accentuează puternic gândirea rațională de cele mai multe ori motiv pentru care îți este frică să iei anumite hotărâri. Oricât de mult ai fugi de o intervenție chirurgicală, o datorie mare sau o despărțire, nu amâna prea mult termenul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top