Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 zodii pe care iti place sa le cicalesti

Iti place sa faci glume cu ele, uneori chiar sa intreci masura, pentru ca esti foarte curios de reactie. Uneori, iti sunt atat de dragi urmatoarele 5 zodii incat te amuza cand le enervezi.

Top 5 zodii pe care iti place sa le cicalesti:

LOCUL 5: BALANTA

Stii ca va reactiona mereu cumsecade dar vrei sa starnesti ceva dincolo de aerul calm pe care il afiseaza. Odata ce ai aflat punctul sensibil al unei Balante, poti face multe glume pe seama ei: vei reusi sa o enervezi la culme.

LOCUL 4: CAPRICORN

Recunoaste ca adori sa il scoti din pepeni pe Capricorn! Rigiditatea si aerul sau sobru nu fac casa buna cu imaginatia ta. Scoate-l din monotonia de ‘om serios’ si supune-l unor dileme existentiale astfel incat sa se piarda. Te vei amuza cand vezi ca nu se descurca in afara terenului practic.

CITESTE SI: Top 4 zodii EXAGERAT DE PRECAUTE

LOCUL 3: FECIOARA

Poti supara foarte repede o Fecioara. Nu iti trebuie calcule complicate pentru a o enerva. Faci asta pentru ca stii deja ce te asteapta: un spectacol total care iti va placea. De obicei cicalesti o persoana nascuta in zodia guvernata de Mercur pentru ca este foarte haioasa cand e plina de draci.

LOCUL 2: SAGETATOR

O alta zodie pe care iti place sigur s-o cicalesti este Sagetatorul. Acesta nu suporta sa ii atragi atentia asupra anumitor greseli pe care le face si te poti trezi cu vorbe grele. Dar, stai linistit, dupa aceea isi cere scuze.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

LOCUL 1: BERBEC

Nativul pe care cu totii iubim sa il cicalim este Berbecul. Incapatanat ca un monument, acest nativ este foarte haios cand se copilareste si vrea sa aiba mereu ultimul cuvant.

Sursa foto: es.bleach.wikia.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top