Connect with us

Revistateo.ro

top

Stiri

TOP 5 zodii care au nevoie de companie

Trasaturile zodiei iti zic daca esti mai singuratic sau ai nevoie in permanenta de companie. Ghici ce zodie este in top si nu poate sa stea deloc singura!

Nu le place deloc singuratatea si ar sta tot timpul alaturi de cineva. Este vorba despre cele 5 zodii din top, care au nevoie in permanenta de companie.

5. Berbec

Berbecul este in top nu pentru ca e neaparat deranjat de singuratate, ci de faptul ca nu are cine sa ii observe comportamentul. Ii place sa fie laudat si apreciat pentru orice face, iar daca nu este in companie cuiva, nu se simte chiar in largul lui. Insa gaseste repede cateva activitati care sa il distraga, chiar si cand sta singur.

CITESTE SI: TOP 4 zodii de sefi care iti fac viata un calvar

4. Capricorn

Capricornului nu ii place orice gen de companie. Este foarte selectiv cu prietenii sai, insa se asteapta ca acestia sa raspunda „prezent” de fiecare data cand se simte singur. Este in topul celor care au nevoie de companie, nu pentru ca este dornic de a cunoaste oameni, ci pentru ca daca ramane singur, devine nervos.

3. Varsator

Varsatorului ii place sa fie inconjurat de prieteni. Este un amic foarte devotat, asa ca se dovedeste a fi un aliat de nadejde si un umar bun de plans pentru cei din jur. Daca ramane singur, tot cu mintea la prieteni este, asa ca le trimite mesaje sau gateste ceva pentru atunci cand ii va revedea. Este, clar, in top printre cei care au mereu nevoie de companie.

2. Leu

Leul are nevoie de laude. Asa ca nu conteaza ce persoane are in jur, atat timp cat acestea au doar cuvinte bune despre el. De asemenea, apreciaza prietenii nu foarte vorbareti, caci are el destul de spus. De fapt, leul nu vrea chiar prieteni, ci martori la realizarile si discursurile lui fantastice.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ești înconjurat de prieteni falși?

1. Fecioara

Fecioara este foarte critica asa ca nevoia ei de companie se naste din faptul ca trebuie sa isi reverse comentariile asupra cuiva. Ii place, insa, sa adune prietenii la un pahar de vin, o cina sau un joc de carti. Mai ales atunci cand castiga!

Sursa foto: reshareit.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top