Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Top 5 lucruri care te preocupă în timpul sexului. Le recunoști?

Nu ești singura căreia i se întâmplă să se preocupe constant în timpul sexului. Problema este dacă recunoști problemele de mai jos: odată recunoscute, ai făcut cel mai important pas pentru a le soluționa.

Top 5 lucruri care te preocupă în timpul sexului:

LOCUL 5: TEAMA DE CRAMPE

Crampele abdominale pot apărea oricând deși te-ai alimentat bine înainte de partida de amor, mai ales dacă alegeți o poziție sexuală destul de solicitantă.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 POZIȚII SEXUALE IDEALE PENTRU FEMEI
LOCUL 4: TEAMA DE TRANSPIRAȚIA ÎN EXCES

Multe femei sunt îngrijorate că vor transpira prea mult în timpul actului sexual și asta le-ar putea strica imaginea. Nu există un motiv mai copilăros pentru care să te preocupi: este vorba de sex, iar sexul implică mișcare. Nu e nicio rușine să transpiri!

LOCUL 3: COMPLEXE LEGATE DE VAGIN

Nu doar bărbații sunt complexați de forma penisului lor ori de mărimea acestuia ci și femeile. Multora le este teamă de reacția partenerului când ajung în pat.

LOCUL 2: TEAMA DE FLATULENȚELE INCONTROLABILE

Putem să îți recomandăm un truc dacă vrei să depășești momentul jenant: strigă foarte tare sau distrage atenția partenerului tău cu ceva. Dacă nu sunteți foarte pudici și detestați ipocrizia, treceți peste moment cu umor. Este natural ceea ce se întâmplă. Dacă nu ar avea loc acele flatulențe chiar ar fi o problemă de sănătate, așa că fii mândră de gazele tale!

LOCUL 1: TEAMA DE CUVINTE

Femeile se panichează în timpul sexului deoarece nu știu ce să spună, cum să reacționeze, ce gesturi să facă. Actul iubirii trebuie garnisit cu multă dragoste, cu multă naturalețe. Nu există vreo rețetă despre cum se face sex perfect.

Sursa foto: cosmopolitan.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top