Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 5 filme SF

Dacă ți-a rămas timp liber după ce ai ajuns de la muncă sau nu mai ai o zi liberă de concediu, profită pentru a te delecta cu cele mai tari filme științifico-fantastice.

Iată topul filmelor SF de văzut într-o după amiază de vară:

1. The Reconstruction of William Zero

„Reconstrucția lui William Zero” este un film regizat de Dan Bush extrem de captivant încă din primele sale minute. Un genetician se trezește dintr-un accident grav cu frânturi de amintiri despre fratele său geamăn. Acesta trebuie să învețe din nou cine este fratele său geamăn, însă în acest proces de rememorare va descoperi un secret tulburător.

FILME SF DE VARĂ: 2. Avatar

Dacă încă nu ai văzut Avatar (producția care a bulversat toate box-office-urile în 2009) e timpul să te uiți la el. Filmul lui James Cameron spune povestea unui veteran de război pe nume Jake care ajung cu o colonie umană pe planeta Pandora. Aici oamenii se vor lupta cu băștinașii. Motivul pentru care filmul se numește avatar este tehnologia pe care o au pandorienii, și anume pot folosi alte trupuri sau înfățișări în luptele pe care le duc.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 FILME DE VĂZUT DUMINICĂ SEARA
3. Boy 7

Filmul lui Lourens Blok Sam spune istoria unui bărbat care se trezește din senin într-un metrou aglomerat, neștiind cum a ajuns acolo. Acesta va încerca să afle cum a aterizat într-un alt loc și de unde vine, într-o aventură care îți face pielea de găină.

4. ADN ucigaș (The Gene Generation)

Pelicula scoate în evidență bătălia pe care o duc oamenii cu hackerii de ADN (oameni care pot pătrunde în corpurile altor persoane pentru a le modifica genele și a-i distruge din interior).

5. Între două lumi (Upside down)

Un bărbat trăiește într-o lume peste care se află o altă lume, cu un câmp gravitațional opus. Băiatul se numește Adam iar partenera lui cu care va trăi o dragoste între două lumi este Eva. Aceasta trăiește în lumea superioară.

Sursa foto: soundtrackmania.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top