Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 filme pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata II

Inedit

Top 5 filme pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata II

Saptamana trecuta va prezentam un top 5 al filmelor pe care trebuie sa le vezi, astazi am ales alte 5 filme care nu trebuiesc ratate.

Sinopsis The Magic of Belle Isle1. The Magic of Belle Isle / Vals în lumina lunii
An: 2012
Gen: Familie
In rol principal: Emma Fuhrmann, Madeline Carroll, Virginia Madsen, Morgan Freeman
Sinopsis The Magic of Belle Isle: In film este vorba despre un barbat in varsta, aflat in scaunul cu rotile, care, in incercarea de a-si reinvia entuziasmul pentru scris, se muta intr-un orasel mai linistit. Acolo intalneste oameni minunati, printre care o mama singura cu trei copii, care impreuna reusesc sa-i readuca la viata inspiratia pentru vechea lui pasiune, scrisul.

Sinopsis The Reader2. The Reader / Cititorul
An: 2008
Gen: Romantic
In rol principal: David Kross, Ralph Fiennes, Kate Winslet
Sinopsis The reader: Pentru rolul Hanna Scmitz, Kate Winslet a primit Oscarul, fiindu-i rasplatita capacitatea de a emotiona prin fiecare gest. Michael Berg (Ralph Fiennes) si Hanna Schmitz (Kate Winslet) traiesc o iubire interzisa de varsta, dar si de statutul social ingrat al Hannei. Soarta ei trista se rasfrange asupra lui, in jocul iubirii extrem de profunde.

Sinopsis The Great Gatsby3. The Great Gatsby / Marele Gatsby
An: 2013
Gen: Romantic
In rol principal: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire
Sinopsis The Great Gatsby: Mintea stralucita si plina de imaginatie a scenaristului, producatorului si regizorului Baz Luhrmann a dat viata ecranizarii romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. In adaptarea sa regizorul imbina vizualul, sunetul si povestea in 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisa de Fitzgerald intr-o maniera relevanta zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joaca rolul lui Gatsby.

Sinopsis Love Happens4.Love Happens / Dragostea se intampla
An: 2009
Gen: Romantic
In rol principal: Jennifer Aniston, Aaron Eckhart
Sinopsis Love Happens: Aaron Eckhart (The Dark Knight, No Reservations) si Jennifer Aniston (Marley & Me, The Break-Up) se intalnesc fara a se cauta in comedia romantica “Dragoste fara preaviz”.
Dr. Burke Ryan (Eckhart) este un psiholog si scriitor motivational de mare succes, vaduv, extrem de abil in a-i face pe ceilalti sa-si confrunte problemele, dar care ascunde un secret: el insusi e incapabil sa-si urmeze propriile sfaturi.

Sinopsis Endless Love5. Endless Love / Indragostiti pentru totdeauna
An: 2014
Gen: Romantic
In rol principal: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood
Sinopsis Endless love: Doi tineri (Alex Pettyfer si Gabriella Wilde) din medii foarte diferite se intalnesc si se indragostesc. Jade provine dintr-o clasa privilegiata si se simte libera doar alaturi de carismaticul, energicul David. Dar prezenta lui in viata ei ii nemultumeste parintii, care ar face orice sa-i vada despartiti.

3 Comments

3 Comments

  1. Dragomara

    2014-03-23T13:35:46+02:00 at 2014-03-23T13:35:46+02:00

    Nu cred că le-am văzut pe ultimele două. În ceea ce-l privește pe Marele Gatsby, după ce-ai citit cartea nu-ți mai trebuie filmul, și oricum pe mine m-a dezamăgit majoritatea filmelor care au la bază o carte celebră.

  2. elena curmei

    2014-03-23T13:55:46+02:00 at 2014-03-23T13:55:46+02:00

    Nu prea imi plac filmele romantice ,The Reader,insa,mi-a placut mult ,l-am gasit foarte delicat.Top cinci filme : Casablanca,The English Patient,La piscine,Scent of a Woman,Blowup.

  3. Vera

    2014-03-23T22:32:27+02:00 at 2014-03-23T22:32:27+02:00

    The Bridges of Madison County – Podurile din Madison County. Distributie: Clint
    Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley. Regizat de Clint Eastwood.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top