Connect with us

Revistateo.ro

Te-ai întrebat ce anume din felul tău de a fi generează magia lui Cupidon? Ce gest, ce trăsătură ? Suntem unici și asta ne face frumoși, dar iată care sunt calitățile

Astro-FUN

Ce-i face pe toți să-ți cadă la picioare în funcție de zodie

Te-ai întrebat ce anume din felul tău de a fi generează magia lui Cupidon?  Ce gest, ce trăsătură ? Suntem unici și asta ne face frumoși, dar iată care sunt calitățile fiecăruia dintre noi, după cum spun astrele.

Berbec – tu dai tonul

Te bazezi pe spiritul tău înnăscut de a fi un bun exemplu. Știi că e momentul să acționezi atunci când toți ceilalți ezită. Poți spune lucrurilor pe nume și asta iți dă un aer de autenticitate și naturalețe. Atenție însă la cei mai timizi, căci ei nu vor avea curajul să-ți mărturisească sentimentele.

Taur – loialitate sau valea!

Tu chiar știi ce înseamnă cuplul. Deși nu e ușor de ajuns la inima ta, atunci când se întâmplă să te îndrăgostești, n-o faci cu oricine. Pentru tine, sensibilitatea este ceva ce trebuie bine păzit și ai dreptate! Numai tu ai idee câte poți face pentru persoana iubită.

Gemeni – cuvintele tale topesc

Doamne ferește să te audă vorbind, că este pradă sigură. Dulcegării, sfaturi sau săgeți…tu le ai mereu la tine. Ideile bune, când nimeni n-are și discursurile tale pur și simplu sunt impecabile. Caracterul tău jucăuș și adaptabil iți asigură versatilitatea în orice situație. Există însă situații în care tăcerea e soluția.

Rac – vulnerabilitatea

Fragilitatea nu este neapărat un lucru rău. Sensibilitatea ta poate fi factorul care să-i determine pe ceilalți să vrea să te protejeze. Să te ia în brațe și să nu-ți mai dea drumul, nu alta! De asemenea, cine înțelege și ascultă mai bine ca tine? A se ține totuși cont de faptul că oamenii caută și putere în persoana iubită.

Citește și: Flirtul, de la distractie la inselat. Cand trebuie sa se opreasca, potrivit specialistului

Leu – respectul provocator

Stârnești dorință cu atitudinea ta încrezătoare. Uneori, chiar și felul în care stai vorbește despre forța ta lăuntrică. Impui și arăți respect și dacă înțelegerea stă în picioare, poate faci un compromis. Ai totuși grijă, ceilalți nu se pot controla la fel de bine ca tine.

Fecioară – nu vezi, nu auzi

Oricât s-ar agita toți în jurul tău, tu rămâi în control pe sine. Știi să-ți ții cuvântul, iar seriozitatea ta nu face decât să le dea altora motive să vrea să-ți știe secretele. Îi faci pe toți să-și dorească sa evolueze și să-și dea constant provocări. Partea proastă e că lumea se plictisește mai repede ca tine.

Balanță – buna-dispoziție contagioasă

Tu vezi mereu și partea bună. Când nimeni nu mai poate, tu sigur mai poți. Ești solul fertil pentru înflorirea relațiilor de orice fel. Ai acel ceva ce cheamă pe toată lumea și cât ai clipi, s-au și lipit de tine. Atenție, însă: s-ar putea să te alegi cu mai mulți doritori decât poți duce.

Scorpion – magie pură

Oricum o dai, tot stârnești fascinația tuturor. Ai pentru toate tipurile de oameni felul perfect de a fi unic(ă). Știi și intuiești întocmai doleanțele și sensibilitățile tuturor. Vor toți să te ia cu ei peste tot și să-și împartă lumea personală cu tine. Lucrurile scapă de sub control atunci când  cei care te doresc, vorbesc între ei…

Săgetător – dacă nu e bine, faci

Umorul leagă oameni și tu știi asta. Poate chiar folosești asta, mai mult sau mai puțin conștient. Tu știi să te legi de cei din jurul tău, iar ei se vor simți mereu importanți. Cei mai sensibili vor vrea să ai grijă de ei și iți vor răsplăti eforturile. Totul e bine când ai casa plină mereu…sau nu.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici; Adevaratele compatibilitati ale zodiilor

Capricorn – indiferența doare și atrage

Nu faci nimic să te schimbi și chiar și așa ai fani destui ! Cuvântul magic este „integru”. Atuul tău este estetica dominantă și recunoaștem cu toții că ne plac rebelii. Când jocul de-a seriosul nu merge, ai alternativa atitudinii reci. Asta merge mai mereu, până când, într-o zi, nu te mai sună.

Vărsător – sexualitata

Ai cele mai felurite căi de a spune „te vreau”, însă în cel mai inocent mod. Poate e felul în care mergi sau poate e felul în care iți lucesc ochii, dar nimeni nu mai are stare, chiar și după cea mai simplă conversație cu tine. Nu-i face pe cei amorezați de tine să se fâstâcească prea mult!

Pești – din toate, numai de bine

Iți place să ai echilibru în viata ta dar știi să nu ajungi să fii control-freak. Cum să nu se simtă cineva liniștit lângă tine? Mai mult, știi și când să apelezi la doza de spontaneitate. Ești și inspiri speranță și poate dai șanse prea multor oameni care te-ar mânca de-a dreptul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top