Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 filme de comedie

Stiri

Top 5 filme de comedie

Vine weekendul şi ai chef de un film? Nimic nu poate fi mai potrivit decât o comedie care să te binedispună la finalul unei zile obositoare sau al unei săptămâni de muncă.

Iată top 5 filme de comedie care te vor face să râzi cu gura până la urechi!

1. Mincinosul mincinoşilor (Liar, Liar)

Acest film est regizat de Tom Shadyac şi îl are pe Jim Carrey în rol principal. Personajul interpretat de Carrez este un avocat obsedat de meseria sa, care îşi ocupă timpul minţindu+i pe toţi din jurul său. Deşi acest obicei prost l-a transformat într-un om de succes pe plan profesional, viaţa de familie este ruinată. Fiind dezamăgit de faptul că tatăl său nu a venit la aniversarea de 8 ani, fiul avocatului îşi pune dorinţa ca tatăl său să nu mai mintă timp de o zi întreagă. De aici lucrurile iau o întorsătură foarte interesantă!

CITEŞTE ŞI: TOP 5 FILME DE VĂYUT DUMINICĂ SEARA

2. Vrei să te însori cu mine? (The proposal)

The proposal este regizat de Anne Fletcher şi îi are ca şi actori principali pe Ryan Reynolds şi Sandra Bullock. Margaret, un important editor de carte din New Zork riscă să fie repatriată în Canada, însă soluţia ideală apare la orizont: ea minte că este logodită cu asistentul său Andrew. După îndelungi rugăminţi Andrew decide să îi facă jocul, însă impune câteva condiţii. Cei doi merg în Alaska la familia băiatului pentru a-i cunoaşte familia, iar această şedere devine plină de peripeţii. Finalul este uimitor!

3. Fata din vecini (The girl next door)

Filmul regizat de Luke Greenfield este o comedie romantică, perfectă pentru serile de sâmbătă. Actorii principali sunt Emile Hirsch şi Elisha Cuthbert, iar acţiunea începe cu un elev de liceu care se îndrăgosteşte de fata din vecini. din păcate, în scurt timp, el descoperă că ea este o fostă starletă porno. Cu toate acestea băiatul riscă şi intră în aventura vieţii sale!

4. Un socru de coşmar (Meet the parents)

Meet the parents este o adevărată capodoperă a lui Jay Roach, având în rolurile principale pe inegalabilii Ben Stiller şi Robert De Niro. Greg Focker şi Pam sunt împreună de ceva vreme, iar el se gândeşte să o ceară în căsătorie. Atunci când sora mai mică a lui Pam anunţă că se va căsători, Greg profită de ocazie şi îşi propune să îşi abordeze viitorul socru cu acest subiect. Odată ajunşi acasă la socri începe coşmarul..

5. O escapadă super (Road trip)

Road trip este un film în regia lui Todd Phillips, cu Breckin Meyer şi Paulo Costanzo în rolurile principale. Atunci când Josh se hotărăşte să o înşele pe prietena sa nu se gândeşte nicio clipă că cineva îi poate trimite acesteia o casetă cu înregistrarea momentului de distracţie. Ei bine acest lucru se întâmplă, iar în încercarea de a scăpa de vină el îi trage pe alţi doi prieteni după el. Ce se întâmplă în continuare este un adevărat deliciu.

Sursa foto: dramastyle.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top