Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii OBSEDATE DE SHOPPING

Stiri

Top 4 zodii OBSEDATE DE SHOPPING

LOCUL 4: VĂRSĂTOR. Printre zodiile obsedate de shopping, Vărsătorul se află abia pe locul 4. Vărsătorii fac cumpărături mai ales în momentele dificile din viață. Practic, shoppingul este o consolare pentru femeile Vărsător, dar și pentru bărbați. Femeile obișnuiesc să cumpere haine și accesorii, iar bărbații gadgeturi și obiecte din piele (curele, cravate, portofele, huse pentru telefon, genți etc).

LOCUL 3: SCORPION. Scorpionul nu are nevoie de pase proaste pentru a ieși la cumpărături. Este una dintre zodiile cele mai cheltuitoare. Scorpionul obișnuiește să dea o avere pe haine, chiar și dacă le folosește doar o singură dată. Scorpionilor le place să dea valma printre cele mai luxuriante magazine de haine și de cosmetice, fiind aproape abonați la anumite branduri.

LOCUL 2: LEU. Leii aruncă cu bani în stânga și în dreapta și nu e de mirare. Fire egocentrică, Leul cumpără de obicei produse de îngrijire corporală și gadgeturi. Spre deosebire de Scorpioni, Leii nu sunt obsedați de haine de firmă, ci de calitate. Leul alege foarte greu o haină atunci când merge la cumpărături și nu se limitează doar la uitatul pe etichetă: acesta va întreba în stânga și în dreapta despre articolul vestimentar pe care dorește să îl achiziționeze.

LOCUL 1: GEMENI. Cei mai cheltuitori din tot zodiacul sunt Gemenii. Aceștia sunt incapabili să își facă o agendă clară a banilor și se trezesc deseori că rămân fără bani. Gemenii au însă noroc pentru că știu să facă bani rapid, așa că, acum îi fac, acum îi cheltuie. Geamănul dă mai puțini bani pe mâncare și mai mult pe răsfăț: îi place să iasă în oraș, să își cumpere gadgeturi de ultimă generație sau parfumuri și creme pentru corp.

1 Comment

1 Comment

  1. irina

    2015-01-26T16:51:13+02:00 at 2015-01-26T16:51:13+02:00

    eu cred ca si balantele 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top