Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii de care se teme toata lumea

Astro-FUN

Top 4 zodii de care se teme toata lumea

Cand apar in preajma, toata lumea sta cu sufletul la gura. Nimeni nu stie ce vor spune, cum se vor comporta. Cele 4 zodii de care se teme toata lumea au mereu in as in maneca si fac lucruri care ii preocupa pe cei din jur.

Top 4 zodii de care se teme toata lumea

LOCUL 4: BERBEC

Aceasta zodie de foc reactioneaza impulsiv atunci cand ceva nu ii convine si nu stie sa comunice ce nu-i place. Este destul de neconfortabil sa stai in preajma unui Berbec atunci cand este nervos. Poate spune lucruri nedorite si ii jigneste pe cei din jur cu mare lejeritate. Cel mai bine este sa fie lasat in pace in situatii de criza.

LOCUL 3: FECIOARA

Cand apare o Fecioara in peisaj, lucrurile se schimba radical. Vede gafe peste tot, este deranjata de dezordine si poate fi destul de insuportabila pentru cei din jur. Fecioara este cunoscuta pentru spiritul ei critic si multa lume se teme de ea pentru ca in proportie de 90% dintre situatie are dreptate.

LOCUL 2: SCORPION

Scorpionul este cel mai imprevizibil dintre semne. Ii surprinde intotdeauna pe cei din jur cu ideile sale. Este razbunator, destul de recalcitrant cand isi simte spatiul invadata si mereu gata de atac. Putina lume ii poate face fata intr-o confruntare.

CITESTE SI: Top 4 zodii care fac alegeri gresite in dragoste

LOCUL 1: BALANTA

Cea mai echilibrata dintre zodii este si cea mai de temut. Are un spirit justitiar mai puternic dezvoltat decat Fecioara, fapt care o pune pe primul loc in acest top. Stie sa faca diferenta intre bine si rau, iar atunci cand imparte dreptate, unii oameni sunt nemultumiti. Este corecta, iar onestitatea ei, obiectivitatea cu care trateaza lucrurile nu sunt acceptate intr-o lume care alearga dupa imagine, intr-o lume in care ego-ul dicteaza in orice moment. Balanta, este, asadar, zodia de care se teme toata lumea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top