Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii de barbati care te incing cu o singura atingere

Este nevoie de o singura privire si o simpla atingere ca un barbat sa te ridice in culmile fericirii. Iata care sunt cei mai priceputi la jocurile seductiei din zodiac!

Top 4 zodii de barbati care te incing cu o singura atingere:

LOCUL 4: BARBATUL CAPRICORN

Din lista de zodii de barbati care fac minuni in dormitor cu o singura atingere, Capricornul se afla abia pe locul 4. Acest nativ stie unde sa puna mana si mai ales in ce moment al preludiului.

Barbatul Capricorn este foarte atent la sensibilitatile unei femei si niciodata, dar niciodata, nu actioneaza fara a rupe contactul cu privirea acesteia.

LOCUL 3: BARBATUL BALANTA

Barbatul Balanta se pricepe foarte bine la masaj. Daca vrei senzualitate in stare pura, contacteaza-l pe acest nativ. Poate sa isi foloseasca mainile si cu scop terapeutic dar si in alt scop, izvorator de placeri nebanuite.

ZODII DE BARBATI CARE TE INCING CU O ATINGERE. LOCUL 2: BARBATUL FECIOARA

Barbatul Fecioara tace si face. Nu accepta partide de amor banale si te pune mereu in dificultatea de a alege dintr-o gama larga de ‘oferte’ (a se citi aventuri) sexuale.

Nu subestima imaginatia acestui nativ, chiar daca la prima vedere poate parea destul de snob si nu ar face fata tensiunii sexuale acumulate in timp.

ZODII DE BARBATI CARE TE INCING CU O SINGURA ATINGERE. LOCUL 1: BARBATUL LEU

Maestrul atingerilor este Leul. Cu farmecul sau inegalabil, acesta reuseste sa te duca in Rai stiind cum sa isi foloseasca mainile. Barbatul Leu are suficienta imaginatie incat sa te surprinda. Adora partidele sexuale incarcate cu lumanari parfumate, ciocolata si petale de trandafiri.

Nici putina sampanie nu strica, mai ales daca vrea o relatie cu tine. Atunci cand un barbat Leu isi doreste ceva mai mult de la tine decat o noapte plina de pasiune, acesta iti va oferi un vin bun sau o alta bautura fina.

In plus, barbatul Leu iti ghiceste gandurile din prima. Nu e nevoie sa ii explici ce iti doresti in pat cata vreme el te scaneaza cu privirea in cateva secunde. Se spune despre acest nativ ca este singurul capabil sa vada gandurile femeilor, fiind pregatit mereu pentru orice reactie a acestora.

Sursa foto: wall321.com

BONUS: Topul zodiilor de bărbați obsedați de femei. Nu poți avea o viață liniștită lângă ei

Topul zodiilor de bărbați obsedați de femei. Acești nativi sunt obsedați de sex și nu reușesc să fie mereu fideli. Iată care sunt zodiile de bărbați obsedați de femei.

BERBEC

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt obsedați de sex și nu se rușinează să arate acest lucru. Dacă un Berbec vede o femeie atrăgătoare, fie că este în club, restaurant sau la coadă la bancă, el își va schimba atitudinea într-un domn provocator.

El va arăta direct că vrea o femeie, indiferent că ea are sau nu o relație. În ceea ce privește sexul cu un Berbec acea experiență este de neuitat. Imaginați-vă doar că un Berbec care joacă rolul dominant, în timp ce tu trebuie să fii cel supus, vă face să bată inima mai repede, nu?

PEȘTI

Acest semn nu este foarte diferit de cel din primul. Ei au, de asemenea, o unitate de sex extraordinar de mare și se bucură de sex. Sunt foarte speciali, pentru că vor să facă sex în fiecare zi, de mai multe ori pe zi. De aceea este foarte dificil pentru ei să găsească un partener pe termen lung.

Atunci când văd o femeie, bărbații Pești deja vizualizează sexul cu ea. Îi place să vizualizeze relația intimă cu femeia de care se simt atrași.

BALANȚĂ

Când o Balanță face sex va fi întotdeauna o experiență lungă și de neuitat. Se bucură de preludiu și de a oferi partenerilor lor orgasme multiple.

Ei fac tot ca să-și demonstreze abilitățile sexuale și să atragă mai multe femei în peșterile lor. Ei văd sexul peste tot – în muzică, în filme, chiar și în mâncare.

TAUR

Acest semn zodiacal este extrem de obsedat de sex, dar, spre deosebire de ceilalți. Aceștia sunt foarte activi sexual și o fac ori de câte ori au ocazia.

Sunt situații în care ei pot fi extrem de pretențioși în pat, așa că femeile care se apropie de un Taur trebuie să fie foarte atente.

FECIOARĂ

Când vedeți acele mișcări sexuale pe care le cunoaște o Fecioară, veți fi atât de uimiți. Îi place sexul, dar și partenerii calzi. Aceasta este ceea ce le transformă și le împinge să lucreze pe sine însuși mult mai mult. Când sunt înconjurați de femei fierbinți, se vor gândi la sex non-stop. Pentru unii oameni poate fi brut, dar acesta este modul în care funcționează, dar cine îi poate da vina când totul este despre sex pentru ei?!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top