Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii cu care NU-I DE GLUMA!

Ai avut vreodata senzatia ca oricat de impaciutor ai fi, oricat de mult te-ai stradui sa intri in gratiile unei persoane, iti este practic imposibil? Vezi care sunt cele 4 zodii cu care nimic nu-i de gluma!

Top 4 zodii cu care nu-i de gluma:

LOCUL 4: BALANTA

E greu sa tratezi anumite subiecte cu o Balanta. Isi va dori sa acapareze toata discutia chiar daca nu iti va oferi informatii relevante. Daca vrei s-o duci pe terenul tau, vei constata ca este mai posibil sa alergi la un maraton de 50 de kilometri.

LOCUL 3: VARSATOR

Nu toata lumea e apta pentru a se scalda in lumea basmelor, lumea ideilor abstracte, discutii despre Univers si principii metafizice. Daca glumesti pe teme legate de spiritualitate, descoperiti stiintifice si tot felul de teme ezoterice cu un Varsator, vei castiga garantat un inamic!

CITESTE SI: Top 4 zodii fara de care viata ta ar fi TRISTA

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

LOCUL 2: SAGETATOR

Nu rade niciodata, dar niciodata de un Sagetator care isi face probleme din lucruri minore. Pentru el anumite chestiuni ce par irelevante sunt mai relevante decat cea mai mare problema a umanitatii. Ia-l in serios cand se plange de anumite situatii prin care trece oricat de puerile ar fi acestea.

LOCUL 1: LEU

Egoismul, aroganta, uneori superficialitatea cu care trateaza lucrurile il pune pe nativul Leu in fruntea acestui clasament. Nu ai idee cat de mult se poate enerva un Leu daca tu ii spui ca pentru tine hainele de firma sunt haine ca oricare altele ori ca scopul tau in viata nu e sa iti faci vacanta in Malibu sau sa ai vreo masina scumpa. Te va desconsidera din prima si te vei simti extrem de prost daca nu mimezi interesul pentru partea materiala a vietii.

Sursa foto: freshinfos.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top