Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii cu care distractia atinge cote extreme

Daca vrei sa te distrezi pe cinste iar ‘pe cinste’ inseamna o seara pe care nu o vei uita 10 ani de acum incolo, iti recomandam cele patru zodii de mai jos. Atentie: Trebuie sa fii extrem pentru a iesi cu ele la party!

Top 4 zodii cu care distractia atinge cote extreme:

1. SCORPION

Daca vrei sa petreci cu acest nativ, pregateste-ti ceasul pentru o noapte si o zi pe care sa le garnisesti cu hohote de ras si multa bauturi. Scorpionul se poate distra oriunde, cu oricine si nu are neaparata nevoie sa bea foarte tare pentru a fi high!

RECOMANDARE TEST: ALEGE ANIMALUL PREFERAT DIN IMAGINE SI VEZI CE SPUNE DESPRE PERSONALITATEA TA!

2. FECIOARA

La inceput de vei lovi de un zid: Fecioarele nu isi arata nebunia tuturor, mai ales persoanelor in care nu au inca suficienta incredere. Dupa aceea, vei asista la show-uri incendiare cu acest semn zodiacal. Daca tii la gluma si esti dispus sa accepti orice fantezie din partea unei Fecioare, just go for it!

3. BALANTA

Cine a zis ca Balantele sunt cuminti? Poate ca asa vor sa para in fata lumii. Cand se lasa cortina, incepe nebunia: farse, sotii, shot-uri care vine unul dupa altul, mult tupeu, dans si… cantec. Dar mai bine nu le pune sa iti cante pentru ca urechile tale vor avea nevoie de o interventie chirurgicala.

4. GEMENI

Sa dansezi cu un Geaman devine o adevarata provocare, iar distractia capata cote extreme. Acesta intinde coarda la maxim iar miscarile sale lascive poate sa nasca interpretari. Desi el face totul pentru fun, nu putini sunt cei care il eticheteaza drept dus cu sorcova. Daca nici cu aceasta zodie nu te vei simti bine, nu stim cu cine ai putea sa o inlocuiesti!

Sursa foto: imonline.nl

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top