Connect with us

Revistateo.ro

zodii cu capul in nori

Stiri

TOP 4 zodii cu CAPUL IN NORI! Gemenii se numara printre ele. Vezi de ce!

Poate ca ai observat, printre prietenii, colegii sau cunostintele tale, ca nativii din aceste zodii sunt cam aerieni si nu poti sa le captezi atentia sub nicio forma. Vezi despre ce zodii este vorba!

4. FECIOARA

Este o zodie foarte dificila, pentru ca, pe cat este de perfectionista si de critica, pe atat de greu ii atragi atentia cu ceva. Fecioara se numara printre aceste zodii cu capul in nori, mai ales atunci cand subiectul despre care se vorbeste nu o vizeaza pe ea. Ii place sa fie singura care isi da cu parerea, asa ca atunci cand cineva vorbeste, zici ca ca pur si simplu isi pune dopuri in urechi si nu mai aude nimic.

Ai observat poate, intr-o conversatie cu Fecioara, ca la un moment dat ai senzatia ca o pierzi. Cel mai probabil se gandeste la ce mai are de facut pentru munca sau cu ce sa inceapa curatenia. Daca vrei sa ii atragi atentia cu orice pret, fa astfel incat discutia sa se invarta in jurul ei.

3. GEMENI

La Gemeni nu este vorba despre lipsa de concentrare, ci despre faptul ca sunt atenti… la prea multe lucruri. Din agitatia lor nu se naste decat un mare haos, chiar daca ei au cele mai bune intentii. Gemenii vor sa scrie o lista, sa manance, sa bea apa si sa vorbeasca la telefon, IN ACELASI TIMP. Asa ca ajunge sa fie una dintre aceste zodii cu capul in nori.

CITESTE SI: HOROSCOPUL VENUSIAN: Ce spune PLANETA TENTATIILOR despre TINE

CITESTE SI: TOP 3 perechi de zodii care nu vor fi NICIODATA un CUPLU

Cateodata ii pierzi atentia in timpul discutiei, deoarece deja se gandeste la urmatoarele 50 de lucruri pe care le va face. „Mai putine planuri, mai multa actiune” ar zice Geamanul, care prefera sa se dea cu capul de un zid tare pana sa se prinda ca in stanga este o usa. Daca vrei sa il faci atent, promite-i ca discutia va fi scurta si il vei vedea concentrat, pret de cateva minute.

2. VARSATOR

Artistic si boem, Varsatorul nu are cum sa fie altfel decat cu capul in nori. Este prea prins de lumea artei si nu crede ca e cazul sa coboare cu picioarele pe pamant. El viseaza la spectacole grandioase, isi imagineaza scenarii fantastice si chiar si o plimbare este o experienta de neuitat. Asa ca nu ai cum sa te astepti la putina atentia din partea Varsatorului.

Pentru el, arta nu este o cale de a scapa de realitate, ci este realitatea pura. Obliga Varsatorul sa fie putin mai pragmatic si nu il vei vedea deloc incantat. Daca vrei, totusi, sa porti o discutie serioasa cu el, aminteste-i ca uneori chiar nu poate fugi de responsabilitati!

1. PESTI

Sunt visatorii horoscopului, deci e clara pozitia lor pe primul loc in TOP zodii cu capul in nori. Pestilor le place sa faca „ceea ce simt” si, de multe ori se lasa purtati de val. Ei sunt cei care nu fac planuri, ci traiesc clipa si vor sa se bucure de fiecare experienta a vietii lor. Ce-i drept, sunt niste norocosi, caci au o viata calma si fericita.

Mai greu este pentru tine, daca vrei sa il faci pe nativul din Pesti sa se concentreze la ceea ce ii zici. Intrerupe-l un pic din visare si incearca sa aduci vorba de bani. Acest subiect, surprinzator, il face pe visatorul Peste sa devina pragmatic.

Acesta este TOP 4 zodii cu capul in nori. Te numeri printre ele?

Sursa foto: blog.caseclose.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top