Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii cărora le place să-și chinuie partenerul

Top 4 zodii cărora le place să-și chinuie partenerul:

1. GEMENI
Îți place să-ți ciupești partenerul de viață și să îl chinui fizic deoarece îl consideri destul de supărăcios, iar asta te fascinează la el. Nu te juca prea mult cu focul pentru că întotdeauna există un revers al medaliei.

2. FECIOARĂ
Te distrezi pe cinste dacă ai impresia că urechile persoanei iubite sunt din plastilină sau nasul ori bărbia lui sunt loc de pocnit din degete. Îți place să îl terorizezi cu mesaje de gelozie pentru a-l pune la încercare. Ai grijă cât de mult întinzi coarda. La un moment dat se va rupe.

CITEȘTE ȘI: 5 TIPURI DE FEMEI CARE DEZAMĂGESC BĂRBAȚII

3. VĂRSĂTOR
Dramele tale ajung să îți chinuie sufletul-pereche. Învață de la alesul sau aleasa inimii tale să gândești pozitiv. Îți place să te victimizezi foarte des deoarece adori momentul în care ești luat/ă în brațe și ți se spun cuvinte frumoase.

4. SCORPION
Adori la nebunie să îți faci partenerul de viață gelos. Adesea te afișezi sau vorbești prea mult cu alte persoane pentru a sădi îndoiala în inima iubirii tale. De ce faci asta? Din două motive: 1. Îți place să fii mereu o persoană care ascunde ceva și 2. Aștepți ca persoana iubită să se lupte pentru a te recuceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top