Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii care TIPA din orice

Nu te lua la harta cu zodiile de mai jos, iar daca vrei sa le critici, fa-o cat mai suav pentru ca altfel urechile tale vor avea de suferit.

Top 4 zodii care tipa din orice:

LOCUL 4: PESTI

Aparentele insala! Persoana nascuta sub aceasta zodie poate parea extrem de linistita si uneori chiar apatica, insa fereste-te atunci cand o calci prea mult pe coada. Vei descoperi decibeli pe care nu i-ai imaginat, care pot provoca un cutremur!

LOCUL 3: FECIOARA

Nu incerca sa ii aduci prea multe critici unei Fecioare. Dincolo de faptul ca va tipa la tine, iti va enumera toate greselile pe care le-ai facut, argumentat. Fecioara are mereu un as in maneca atunci cand cineva indrazneste sa se ia de ea.

CITESTE SI: Top 5 zodii pentru care merita sa sacrifici totul

LOCUL 2: SCORPION

Personalitatea histrionica a Scorpionului isi spune cuvantul. Pentru a atrage atentia celor din jur, Scorpionul poate da un recital de onomatopee care te vor face sa regreti ca te-ai imprietenit cu o astfel de persoana. Totul este insa un show pur, deci nu trebuie sa iti faci griji prea mari.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un instrument muzical din imagine si vezi cum iti canta sufletul!

LOCUL 1: SAGETATOR

Zodia care tipa cel mai mult (si care se enerveaza cel mai repede) este Sagetatorul. Atunci cand ceva nu iese cum isi doreste el, acest nativ iti repeta lucrurile cu voce tare (mult prea tare, uneori) astfel incat sa iti intre bine in cap anumite aspecte. Trebuie sa intelegem ca aceasta e forma in care se descarca Sagetatorul.

Sursa foto: wireless-dallas.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top