Connect with us

Revistateo.ro

5 motive psihologice pentru care nu pierzi în greutatea. Uite unde greșești

Astro-FUN

Top 4 zodii care se pot ingrasa de Paste

De Paste, din cauza alimentelor consumate, unele zodii pot acumula cateva kilograme. Afla daca te numeri printre ele.

Top 4 zodii care se pot ingrasa de Paste

1. Gemeni. Gemenii isi doresc sa aiba pe masa de Paste cat mai multe preparate. Si, pentru ca apropiatii stiu lucrul acesta, vor incerca sa le faca pe plac. Problema este ca daca nu sunt atenti la ceea ce mananca sau la cat mananca, atunci, dupa sarbatori, se pot trezi cu cateva kilograme in plus. Chiar daca au urmat o dieta si, poate, au scapat de un anumit numar de kilograme inainte de Paste, asta nu inseamna ca nu le pot pune la loc. Asa ca, este bine sa fie atenti de Paste la ceea ca mananca si la cat mananca.

2. Sagetator. Sagetatorii abia asteapta sa petreaca Pastele alaturi de familie. Si, nu in ultimul rand, asteapta cu nerabdare sa manance anumite preparate. Pe langa alimentele gustoase, vor fi tentati sa consume mai mult alcool decat ar fi cazul. Insa, daca nu sunt atenti, atunci, dupa sarbatori, cand se vor urca pe cantar, vor fi surprinsi sa observe ca s-au ingrasat cateva kilograme.

3. Berbec. Berbecii sunt nerabdatori sa guste din toate preparatele de Paste. Dulciurile sunt printre preferatele lor. Si nu vor sta departe de cozonacii deliciosi sau de pasca. Insa, daca nu vor sti cand sa se opreasca, atunci nu este de mirare ca dupa sarbatori se vor trezi cu kilograme in plus.

4. Leu. Leii au pregatit din timp lista cu preparatele ce vor fi servite de Paste. Vor sa se bucure de ele impreuna cu familia. Le place sa manance, sa guste din fiecare preparat facut de ei sau de cei dragi. In aceasta perioada uita de diete, de restrictii si nu este exlus ca la final, cand sarbatorile se vor termina, sa constate ca pantalonii sunt mai stramti.

Articole pe aceeasi tema:

Top 3 zodii care isi gasesc dragostea de Paste

Zodiile care vor avea un Paste fericit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top