Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii ale caror comportamente te sperie uneori

Acum iti vorbesc frumos, peste doua minute tipa la tine iar in ora urmatoare te vor lua in brate pentru ca peste alte doua ore sa iti spuna ca nu vor sa mai vorbeasca cu tine. Cine sa le mai inteleaga pe urmatoarele 4 semne zodiacale?

Top 4 zodii ale caror comportamente te sperie uneori:

1. FECIOARA

De la un minut la altul poti deveni de la cea mai minunata persoana din lume la cea mai groaznica. Fecioarele isi schimba parerea despre tine de la un simplu detaliu deranjant pe care l-au observat si nu ti-l vor spune niciodata.

RECOMANDARE TEST: ALEGE UN ARBORE SI VEZI CE SPUNE DESPRE TINE

2. SCORPION

Acum are nevoie de afectiunea ta dupa care te trimite la plimbare. Astfel de comportamente sunt la ordinea zilei pentru un Scorpion. Acest nativ se foloseste de magnetismul sau si de carisma cu care a fost inzestrat de la Dumnezeu pentru a face bine celor la care tine dar si pentru a se razbuna, uneori cu arme neortodoxe, atunci cand ii convine.

3. GEMENI

Gemenii pot trece de la o stare la alta mai repede decat un TGV. Viteza cu care reusesc sa isi schimbe dispozitia in functie de eveniment ori de reactia primita de la cei din jur dezvaluie despre acesti nativi ca au o uriasa capacitate de adaptare la orice situatie, posedand scheme diversificate de comunicare atunci cand vor sa transmita un mesaj.

4. RAC

Racul iti castiga repede increderea prin sensibilitatea sa. Iti arata fata sa buna si iti spune ca te intelege foarte bine. Cu timpul insa, te sapa pe la spate intr-un mod care te poate soca. Atunci cand doreste sa iti faca rau nu il irita deloc sa afiseze un zambet malitios pentru a te pune la colt. Comportamentul aproape psihotic al acestui semn zodiacal te poate speria serios.

Sursa foto: samlib.ru

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top