Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii cu mentalitate învechită

Top 3 zodii cu mentalitate învechită:

LOCUL 3: PEȘTI
Deși se pot adapta cu ușurință noilor situații și lumii moderne, în adâncul lor Peștii rămân niște romantici incurabili și văd lumea prin prisma acestei lentile. Peștii știu foarte bine care sunt limitele și măsura în toate deoarece conceptualitatea tradițională îi ajută să se tempereze când le vine să ia foc.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE FAC DESERTURI DELICIOASE

LOCUL 2: CAPRICORN
Cu toate că are un aer boem și rezervat, Capricornul nu reacționează niciodată din instinct sau spontan ci își planifică fiecare pas în viață. După principiul „bănuț cu bănuț se strânge averea”, Capricornul își chibzuiește bine viața și știe cum să facă bani în timp record folosind această metodă.

LOCUL 1: TAUR
Cei mai tradiționaliști dintre toate semnele zodiacale sunt nativii născuți în zodia Taur. Taurul nu poate accepta schimbările lumii și neagă cu vehemență consumismul, noile tendințe în modă, noile concepte despre iubire sau evoluția tehnologică. Acesta se retrage cel mai adesea într-un loc rural, în natură. Taurul suferă foarte mult dacă își taie cordonul ombilical cu pădurile și munții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top