Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii care incheie saptamana in lacrimi

Astro-FUN

Top 3 zodii care vor incheia saptamana in lacrimi

3 zodii vor incheia aceasta saptamana in lacrimi. Evenimentele neplacute din ultima perioada s-au adunat. Acesti nativi nu mai suporta tensiunea care s-a asternut in viata lor si pot exploda in orice moment.

Cele 3 zodii care vor termina saptamana in lacrimi

SAGETATOR – Nativii zodiei Sagetator asteapta cu infrigurare un eveniment. Sfarsitul de saptamana ii prinde nepregatiti. Vor fi solicitati de dimineata pana seara si pot primi vesti tulburatoare, informatii care le pot schimba complet viata. Vor deveni extrem de sensibili si e posibil sa cedeze nervos. Trecutul se va intoarce in viata lor sub diferite forme.

VARSATOR – Perioada complicata din viata Varsatorilor nu se va incheia saptamana aceasta. Evenimentele negative vor fi mai intense mai ales spre finalul saptamanii. Nativii zodiei Varsator trebuie sa fie extrem de atenti mai ales in zilele de 27 si 28 ianuarie, cand pot primi o veste care marcheaza orice persoana.

Vor avea suficient timp incat sa analizeze situatia dificila din viata lor. Din punct de vedere amoros, lucrurile nu vor fi cu nimic mai placute. Certurile se vor multiplica necontrolat din cauza irascibilitatii acestor nativi, care si asa au o groaza de probleme pe cap.

PESTI – Nativii zodiei Pesti se vor simti foarte singuri in perioada urmatoare. Sfarsitul de saptamana ii prinde deznadajduiti, extrem de sensibili, de negativisti. Pesimismul lor va atinge cote maxime, iar asta ii va face sa ia decizii gresite.

CITESTE SI: Top 3 zodii care te dau repede uitarii

Va fi o perioada complicata din toate punctele de vedere. Relatia cu familia va cunoaste mici sincope, iar din punct de vedere profesional s-ar putea sa primeasca o veste de care s-au temut dintotdeauna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top